Marraskuu on yli puolen välin, mutta talvesta ei tietoakaan. Monena iltana kun on iltavuorosta lähtenyt töistä, on auton mittari näyttänyt +7 C lämmintäsurprise. Että tässä sitä joulumieltä pitäisi alkaa nostattamaan.... Lisäksi tietysti vettä tulee säännöllisin väliajoin, että varmasti jokaisen lenkin jälkeen on niin koira kuin omistajakin kurassaangry. Onneksi on edes musta koira, niin ei nää kuinka ravassa se oikeasti on! Sisällä tietysti riittää yhdenkin koiran ja kahden lapsen jäljiltä rapaa ja koiran karvaa. Kun ei kerran ole kylmäkään, niin Rino on kiitettävästi jatkanut karvanheittoa ja myöskin ojassa uintiasurprise.  Taas olen haaveillut tuosta robotti-imurin hankkimisesta. Eihän se kaikkea imurointia poistaisi, mutta ei tarvisi joka toinen päivä imuroida...Hyviä puolia tässä säässä on tietysti se ettei ole mitään kiirettä ostamaan uusia talvirenkaitalaugh.

Tokoiltu on ihan vähän. Huomenna ei taas päästä treeneihin, kun on iltavuoro minulla. Eikä tässä ennen joulua montaa kertaa ole jäljelläkään. Näyttelyihin ei onneksi olla ilmoittauduttu ennen maaliskuuta. Alkaa olla pohjavilla aika vähissä tällä hetkellä... Jospa Rino joskus alkaisi taas kasvattamaan tuota karvaa takaisinkin. Tai sitten täytyy Kennel-Rehun autolta hakea taas vähän lohiöljyä ruuan sekaan. Messariin olisi tarkoitus lähteä sunnuntaina ihan turistiksi ja ehkä jotain koiramaisia joululahjoja shoppailemaansmiley.

Kissat ovat vähän päässeet ulkoilun makuun, kun on ollut niin lämmintä. Huomenna molemmat menevät lekuriin ja lähtee "lisääntymisvärkit" veks. Saavat sitten olla ulkona niin paljon kuin viihtyvät. Rinokin jo antaa kissojen liikuskella vapaasti (tosin Rinolla vielä koppa päässä silloin) ja väistää aika nopsasti kissoja. On tainnut tulla pientä osumaa... Ehkä ne vielä saadaan tulemaan toimeen samassa taloudessa. Vähän nyt jänskättää mitä meillä joulukuuselle tänä vuonna käy. Täytyy varmaan laittaa varmuuden vuoksi kiinni kattoon!

Joulukorttikuvatkin on ottamatta. Saattaapi olla että siinä sitten ovat koira ja lapset kuralätäkössä tms. Ei noi kelit ainakaan auta tässä kohtaacheeky.