OIKEIN HYVÄÄ JA ONNELLLISTA ALKANUTTA VUOTTA 2013 KAIKILLE BLOGISSANI KÄVIJÖILLEheart


Joulut vietettiin ihan kotosalla. Ilmeisesti meillä on ollut kilttejä lapsia, kissoja & koira, vaikka minusta välillä on toisin tuntunutkinblush. Lapset osaa tapella keskenään "jatkuvasti", kissat olla aina niiltä kielletyissä paikoissa ja Rino osoittaa mieltään joko koirakaverinsa kuoleman tai kissojen taloon tulon takia, tai molempien? Kaikki kuitenkin saivat lahjoja, ja minäkin olen suklaan määrästä päätellen ollut kohtuullisen kilttismiley.  Tytöt sai ihan hyvät todistukset. Varsinkin Sara yllätti ensimmäisellä todistuksellaan positiivisesti! Toivottavasti sama tahti jatkuu keväänkin... Itsekin pääsin ensimmäistä kertaa koulun joulujuhlaan. Yleensä olen aina ollut töissäcrying.
Kissat saivat lahjaksi leluja, Rino pehmon, "älypelin" ja savuluun. Älypeli piti olla tasoltaan vaikea, mutta parin harjoituskerran jälkeen Rino on keksinyt kuinka sen kanssa toimitaan. Onkohan meillä kuitenkin ihan oikeasti älykäs koira????

Vuoden vaihde meni myös pääosin kotona. Käytiin katsomassa perheille suunnattu ilotulitus Kuusankosken keskustassa klo 20. Ilotulitus on upea kuten ennenkin ja räntäsateesta huolimatta sitä oli tultu sankoin joukoin katsomaan. Omat raketit ammuttiin sitten myöhemmin onnellisesti taivaan tuuliin ja vuosi oli saatu vaihdettua.

Vuosi 2012:
Koirapuolella oli iloja ja suruja. Rinon kanssa näyttelyt sujuivat oikein mukavasti. Pari kertaa Rop ja kerran Vsp täydensi vuoden. Muutenkin Rino oli aina erinomainen yhtä kertaa lukuunottamatta. Toista yhtä hyvää vuotta tuskin tulee ihan äkkiä sillä puolella. Tokoilua jatkettiin ihan treenaamisen puitteissa. Bh-kokeeseen ei vieläkään ehditty, eikä Mh-testeihin mahduttufrown. Luonnetesti kuitenkin saatiin suoritettua ihan hyväksytysti. Uusinta lonkkakuvaus ei ensimmäisen kuvauksen tulosta muuttanut, joten jalostukseen ei Rinoa ikävä kyllä voi käyttääcrying.  Surua aiheutti myöskin Otosta luopuminen syksyllä. Oton takapää meni niin huonoksi että oli luopumisen aika.
Laumaamme tuli ensimmäistä kertaa myös muita nelijalkaisia. Eli kissat Viiru & Salama. Kesti useampi kuukausi ennen kuin Rino on alkanut sulattamaan kaverukset, mutta nyt alkaa jo siltä näyttämään. Jos niillä on tylsää, niin välillä mennäään Viiru edellä ja Rino perässä tai toisinpäinsmiley. Tosin välillä on laitettava jompi kumpi jäähylle kun alkaa olla meno sitä luokkaa...
Ja muuten; no Sara aloitti koulun syksyllä. Nyt on sitten molemmat lapset koulutiellä ja pikkuhiljaa äitikin saa enemmän harrasteaikaa. Niinpä aloitin vuoden lopussa ratsastuksen. Töissä pientä muutosta työnkuvaan, ehkä se työnkuva alkaa pikkuhiljaa sitten selviämään paremmin tässä....

Vuosi 2013:
Toiveita ja haaveita tietysti. Toivon että kaikki pysyvät täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Toivon että likoilla koulut menee yhäkin hyvin. Toivon että vihdoin saataisiin sisätilaremppa valmiiksi. Toivon että saisin Rinon kanssa sen Bh:n ja Mh:n suoritettua. Toivottavasti jälkimetsäänkin päästäisiin useammin. Toivon että saataisiin perheeseen pienten tassujen tepsutusta pennun muodossaheart. Haaveissa olisi sitten se puuttuva serti Liettuasta Rinolle maaliskuussa, ratsastuksen jatkuminen jossain muodossa  ja lottovoittokin olisi kiva (sellanen 6+1 tekisi poikaa). Vaikka raha ei tuo onnea, se helpottaa kyllä muutamia asioitalaugh.
Odotettavissa on ainakin töissä muutoksia ja varmasti stressiä lisää sieltä puolelta. Fuusiot aina aiheuttaa muutoksia... Toivottavasti vain positiivisia.

Loppuun kuvia tapaninpäivältä, jolloin oli kaunis pakkaspäivä. Tänään sataakin vettä, eikä ketään huvita mennä ulossad.


Hovawartista saa aina niin fiksuja kuviacheeky. Loppuun kuitenkin katse kohti tulevaa;