Torstaina oltiin Rinon kanssa ekaa kertaa näyttelytreeneissä. Siellähän oli kaikenlaisia ihania koiria ja tarkoitus vähän olikin, että Rino näkisi kaikennäköisiä ja kaikenkokoisia koiria. Täällä meidän kulmilla kun ei hirveästi koiria tapaa vaikka niitä onkin aika monessa talossa. Treenit meni mielestäni aika hyvin noin eka kertalaiselta. Elokuussa sitten uudestaan (silloin tiedossa myös eka pentunäyttely).

Lauantaina oltiin koko perhe Särkänniemessä PAM:n järjestämällä reissulla. Aurinko paistoi lähes koko ajan ja kaikkiin suosituimpiin laitteisiin oli tietty kaamea jono. Ja lapsilla ei tuo pinna ole kaikkein pisimpiä. Saralla varsinkaan... Saran motto onkin "kaikki mulle heti!". Sille tosin riitti leppäkerttu- ja possujunat, eikä se vielä olisi isompiin päässytkään. Ninan kanssa kävin mm. Tukkijoessa. Siellä bongattiin julkkis ;Tea Hiilloste. Kummitusjuna ja Delfinaario jäi kyllä sitten väliin, kun jonot n. 1/2- tuntia!!! Mutta ihan kiva reissu. Muutaman hoffi-ihmisenkin bongasin... Omat koirat olivat kotosalla. Velipoika kävi ensin ruokkimassa Rinon ja ulkoiluttamassa koko porukan (ja lähti sitten Koria-Rolliin rentoutumaan) ja sitten vanhempani kävivät illan edellä ruokkimassa ja ulkoiluttamassa kaikki. Ihanaa että on suvussa muutama "koiraihminenkin".

Tänään sitten maalailin leikkimökin nurkkalautoja ja Rino osallistui nukkumalla leikkimökin alla varjossa :). Jotenkin sitten onnistui saamaan itseensäkin valkoisen laikun kylkeen... uusi väri rodussa musta valkoisin merkein ;). No piti sitten sitä harjailla ja rapsutella pois, että kehdattiin mennä elämämme ensimmäisiin tokotreeneihin. No onneksi pentu/aloittelijaryhmä oli todellakin nimensä veroinen! Rinolta loppui kyllä lopussa mielenkiinto ja alkoi metsästää maasta muilta tippuneita makupaloja :/. No nyt tiedetään mitä aletaan treenata tässä heinäkuussa. Kaikki koulutukset jäivät nyt lomille ja alkavat elokuussa uudelleen. Nyt sitten treenaillaan lisää kotosalla ja käydään sosiaalistumassa kaupungilla (ihanaa kahden lapsen ja koiranpennun kanssa!)  ja koitetaan käydä tuossa koira-aitauksessa välillä.

Nyt on ainakin lupaillut vähän lämpimämpiä säitäkin... joten jos pääsisi vähän ruskettumaan. Näin kalpeana ei kehtaa töihin palata ;). Toivottavasti helteisiä kesäpäiviä toivotellen...