Vapaa viikonloppu mennä hujahti ohi tosi vauhdikkaasti. Ei ole paljon ehtinyt levätä. Perjantaina töiden jälkeen kauppaan, sitten päiväkodin kautta kotiin ja lenkittämään koiria ja tekemään ruokaa.

 Lauantaina käytiin joulukadun avajaisissa Kouvolassa. Pääsi tuo mieskin vähän pois kotoa. Ja tytöt näki joulupukin ja poneja. Sitten taas kotiin ja lenkittämään koiria, kantamaan puita sisälle ja tekemään ruokaa. Sitten pakkaamaan autoa Jyväskylän reissua varten ja sauna lämpiämään. Olinkin aika aikaisin valmis nukkumaan... liikaa raitista ilmaa!

Sunnuntaina Marja tuli meille n. klo 8.00 itäsiperianlaika nartun Tarun kanssa. Rino ja Taru saivat vähän pihalla temmeltää, ettei autossa tarvii riekkua. Ajomatka menikin oikein hyvin ja keli oli hyvä. Muuta liikennettäkään tuskin oli. Onneksi minulla on tuo navigaattori, niin osasin eksymättä perille ;). Oltiin hyvissä ajoinkin perillä, kun varasin tuota aikaa kelivaroitusten takia. Uros pennuissa oli Rino, Voksi (Monzahova Epillon) ja juuri 7 kk täyttänyt Soffahoffin Lewis. Rino voitti ja sai Kp:n :), Voksi 2 ja Lewis 3. Narttu pennuissa oli Dina (Monzahova Edina) ja Emmi (Monzahova Emily). Dina voitti ja sai Kp:n. Rino oli Rop ja Dina Vsp. Kamerakin olisi ollut kyllä mukana, mutta kun oli Rino käsipuolessa niin jäi kuvaamatta. En viitsinyt rahdata autosta häkkiä, kun jouduttiin jättämään auto aika kauas. Ja B-hallissa oli sellainen tungos, että parkkeerasin Rinon kanssa kehä laidalle, kun vapautui tilaa. Tuomari muuten mittasi Rinon (oli kyllä isoin) ainoana pennuista. Arvostelu löytyy taas tuolta sivusta. Katselin siinä vielä junnu uroksia joissa tuli hylky, T ja Eh:ta. Eli koko skaala käytössä... Sitten käytiin Dinan kanssa etsimässä meille pokaalit ja suuntasin laikakehän laidalle sopivasti katsomaan Marjan ja Tarun esiintymistä. Taru oli pn2, vara-cacib ja vara-serti. Sitten lähdettiin pikku hiljaa kotia kohti ajelemaan, kun oli Jyväskylässäkin tuo lumisade alkanut. Ei paljon ylinopeuksia tarvinnut kotimatkalla ajella. Pimeän tultua tuolla lähellä Heinolaa alkoi olla jo aika kaamea keli. Piti ajaa n. 60km/h lyhyillä valoilla aurausmerkiltä toiselle. Onneksi kotiin päästiin ehjin nahoin. Marja lähti vielä ajamaan kotiinsa Elimäelle. Meillä täällä oli sähköt poikki kun kotiuduin. Siinä sitten kynttilöitä sytyttelemään ja kun sain kaikki palamaan, niin sähköt tuli takaisin :).

Rino muuten siirtyi tässä viikolla ulkoruokintaan oma-aloitteisesti. Olin laittanut linnuille semmoisen talipötkön puuhun, kun nyt tuo lumikin tuli. Aloin sitten ihmettelemään missä se pötkö on, kun ei ikkunasta sitä näkynyt??? No puun alla oli tassun jälkiä, joten päätelmä; Rino on syönyt sen pötkön!!! Emäntä kun on tällainen paatin tappi, niin kyllähän se nyt ylettyi sen sieltä puusta hakemaan!

Toivottavasti huomenna päästään töihin/päiväkotiin, kun tuota lunta nyt tuiskuttaa. Onneksi on tuo naapuri, joka toivottavasti vetäisee tuon meidänkin tien. Kävi jo kertaalleen auraamassa vähän sen jälkeen kun tulin kotiin. Samaisen naapurin tiibetinmastiffi narttu muuten lauantaiaamuna kävi pienillä leikkitreffeillä Oton kanssa ihan oma-aloitteisesti. Koirilla oli kyllä kivaa, mutta ihmeen nätisti Otto tuli pihalle, kun sitä kutsuin... lieneekö löytänyt korvansa vai sen pienen herneen niiden välissä???

Nautitaan lumesta nyt kun sitä on ja odotellaan ensimmäistä adventtia. Kaipaankin varmasti ensi sunnuntaina rauhoittumista tuon 6 miljoonan lottopotin jälkeen :o. Jos vaikka pääsisi kuuntelemaan kauneimpia joululauluja....

P.S. Rino on oikeasti alkanut nostaa jalkaakin. Alkaa olla äijä...