Eilen käytiin Ninan kanssa hakemassa Muru kotiin. Kolmen tunnin ajomatka kotiin meni ihan mukavasti. Blondit eli Nina ja Muru matkustivat takapenkillä. Muru milloin sylissä ja milloin pyykkikorissa. Pientä vinkumista oli alkumatkalla, mutta ei mitään suurta itkemistä. Autoilu oli niin jännää, ettei meinannut voida ollenkaan nukkua. Riihimäen Apsilla käytiin koko porukka pissitauolla, myös Muru kävi reippaasti pissillä. Siinä yksi nainen kahden huskyn kanssa katsoi pitkään kun vien pientä Murua pissille :). Onhan se pieni vielä, ikää vasta 8 viikkoa.Vasta Lahden jälkeen molemmat blondit simahtivat hetkeksi. Mutta vain hetkeksi.

Kotiin tullessa käytiin uudestaan pissillä ja sitten mentiin tutustumaan sisätiloihin. Kun isäntä tuli Rinon kanssa lenkiltä, käytiin pihalla tutustumassa Rinoon. Rino haisteli pikaisesti, mutta oli ja on vielä sitä mieltä että nukkuva Muru on paras Muru. Tai sitten Rino on mieluummin portin takana katsomassa. Jos Muru tulee liian lähelle, Rino haukahtaa ja väistää. Mutta eiköhän se tästä ajan kanssa taas lämpene....

Kissat; Viiru oli kuin lamppuharja, kun näki Murun ekan kerran. Tänään on jo käynyt nokkaetäisyydellä. Mutta on kyllä tehnyt selväksi, että turha yrittää mitään, mä olen kingi. Vähän Murua jänskättää Viiru. Salama taas kävi jo eilen haistamassa. Muru kun sanoi "hau", päätti Salama mennä takaisin puuhun:).

Eilen kotitarkastuksen jälkeen Muru ottikin sitten kunnon tirsat, sitten pissille, ruokaa, kakalle, leikkimistä, tirsat, leikkimistä, ruokaa, kakalle ja nukkumaan. Minä nukuin olkkarissa Murun kanssa. Rinolla oli koko muu kämppä sitten. Yö meni ihan kohtuullisesti. Muru vähän piippasi aina kun vaihtoi paikkaa, mutta muuten meni ihan hyvin. Edes pissejä ei yöllä tehnyt. Yhdet pissit ja puolikas kakka on tehty sisälle. Muuten on käyty pihalla pikaisesti. Eikä siellä kauaa tarkene noin pieni edes olla. Kohta varmaan Muru taas heräilee ja leikki jatkuu. Vähän on treenattu omaa nimeä, muuten on vaan oltu :).

Paras nukkumapaikka on ulko-oven edessä. Kaikki meidän hoffit on aina ollut tätä mieltä.

huhtu13%20011-normal.jpg

Tutkimusmatkalla:

huhtu13%20016-normal.jpg

Tätä mieltä muut on;

huhtu13%20013-normal.jpg

Mua vähän jänskättäö tommoset;

huhtu13%20019-normal.jpg

Eläinkuosit on in;

huhtu13%20018-normal.jpg