Nyt on Vuodatus palannut, tosin aika raakileena. Tästä blogista on kadonnut Rinon arvostelut sivu (onneksi olin ne itselleni kopioinut). Valokuvat kateissa, enkä voi lisätä valokuvia kun ei ole minne lisätä. Ja arkisto näkyy minulla, mutta ei muilla. Odotellaan josko jostain kaivavat kadonneet osat....

Rakkautta on juu ollut ilmassa. Lauantaina oltiin Juhan siskopuolen häissä Hirvensalmen Satulinnassa. Samassa paikassa muuten kuvattiin Vain Elämää-sarja. Paikka on entinen Hirvensalmen kunnalliskoti. Kesällä on varmasti upea paikka! Häät olivat tietysti oikein kivat. Onkin aikaa kun viimeksi on häissä oltu ja talvihäissä en taida olla ollut ikinä. Nina ja Sara olivat morsiusneitoina. Kaikkein jännintä taisi likoista olla kun anopit (Eli Ninan & Saran mummi) ryöstettiin. Rino jätettiin kotiin ja veljeni kävi sen ruokkimassa ja laskemassa pihalle. Rino ei tahtonut nahoissaan pysyä kun kotiin illalla n. klo 23 saavuttiin :).

Lisää rakkautta on sitten Rinon suunnasta. Nythän on juuri se aika kun näitä juoksuisia narttuja on pilvin pimein. Ihanaa omistaa uros.... Rino jopa on nyt nirsoillut ruuassa, mitä ei normaalisti tapahdu. Lisäksi ei voi vapaana pitää pihalla ilman valvontaa koska kirmaa kylille tyttöjä katsomaan! Niinpä juuri nytkin on tarhassa, koska ei kauaa sisällä viihdy kun on tuo karvankasvatuskin meneillään. Toivottavasti nuo juoksut loppuisi pikaiseen ja pääsisi palaamaan normaaliin päiväjärjestykseen sillä suunnalla.

Ja pentukuume vaivaa. Parannusta ei tullut Ruotsin suunnalta koska sinne syntyi vain yksi narttu :(. Olisi kyllä ollut oikean värinen. Nyt sitten odotellaan mitä täällä Suomen päässä tapahtuu missäkin.

Vielä olisi reilu kolme viikkoa talvilomaan. Olisin kyllä jo aivan kypsä lomalle. Sitten loman lopuksi on tiedossa meillä Rinon kanssa reissu Liettuaan. Titteleistä viis, kunhan yksi serti saataisiin plakkariin. Sitten ei enään Rinon kanssa suuremmin reissata, ellei joskus Dracula Show:n Romaniaan. Se voisi olla hauska kokemus:).

Hyvää Runebergin päivää ja liu lau laskiaista!

Toivotaan että tämä Vuodatus tästä tokenee.........