Siis loma alkaa virallisesti huomennaCool.

Tässä onki koko viikko mennyt lähinnä synttäreitä valmistellessa & siivotessa & töissä. Ei ole sitten koirien kanssakaan ehtinyt kuin pientä tokoa ottaa, mutta muuten ovat olleet aivan kuin elopellossa! Rino on muuten tosi kaunis, kun pyyhkäsee tuonne ruispeltoon ja takaisin tullessa siitä sojottaa vihneitä ympäri koiraa... Kiva nyppiä niitä! Ja törmäsin ensimmäiseen hirvikärpäseenkin metsälenkin jäljiltä. Voi yökötys sentään. Yritti kai korvaan tunkea itseään, ja penteleen sisukkaita!

Synttärit on nyt sitten siis onnellisesti ohi. Lauantaina oli kahden oman lapsen lisäksi neljä vierasta. Kyllä se kolme tuntia ihan työstä kävi... Ja yllättävän paljon noihin mahtuu popparia, sipsejä, pipareita & mehuaYllättynyt. Ja halusivat nähdä koiran (olivat jemmassa saunaosastolla). Näytin sitten Rokin. Se kun ei jaksa suuremmin riehua tai haukkua. Roki ei kai tiennyt mikä siihen iski, kun sitä siliteltiin vähän joka puolelta hetki. Mutta koirapelkoisetkin uskalsi siihen koskea. Eli synttärit meni ok. Onneksi kuitenkin menee ainaskin puoli vuotta seuraaviin!!! Sitten eilen aloin lasten lähdettyä vääntämään täytekakkua, kinkupiirakkaa, tuulihatturullaa & valkosuklaakakkua punaherukoiden kera. Tänään oli sitten vuorossa kummeja & isovanhempia. Nyt olis sitten kakkuja vielä jäljellä... Ja Ninalla on koulutarvikkeita vielä ensi vuodeksikin Silmänisku.

Ja mitäpä muuta? Rino tyhjensi meidän punaisen karviaispensaan, vihreet eikä mustaherukat ei kuitenkaan kelvanneet. Sitten se metsälenkillä kävi säikyttämässä yhden polttopuiden tekijän haukahtamalla muutaman kerranNolostunut. Rokilla  tuo liikunta menee aina kankeammaksi. Saa nähdä kauanko se pääsee liikkeelle? Syksyn kosteat & kylmät ei sille oikein sovi. Nyt on syötetty sille Kennelrehun merilevää ja se on kyllä vähän auttanut. Täytynee hakea lisää, kun auto taas tulee Kouvolaan. Ja Otto on vaan karvaton... harkinnassa lekurillä käynti, mutta katsellaan nyt.

Ja mitäpä tiedossa? Yritetään tiistaina saada aikaiseksi mennä ensimmäisen kerran tokon jatkoryhmään (jännää!). Pitäisi käydä uusimassa passi, käydä varaamassa kirpparipaikka, maksaa ja laittaa messarin ilmot menemään (kun on vielä rahaa) ja sitten kohta voinee alkaa odottamaan Klan & Heinolan aikataulujaSilmänisku. Viikonloppuna mennään käydään läheiselle mökille ilman koiria päiväksi. Tiedossa rantasauna, soutelua, grillaamista yms.

Koiramme lehdessä oli että 2010 ? alkaen olisi Voittaja-näyttely & edellisenä päivänä Helsinki Winner näyttely (molemmat siis kv-näyttelyitä). Samoin katselin 2011 näyttelyistä että Jyväskylässä olisi marraskuussa kaksi kv-näyttelyä peräkkäisinä päivinä! Ihan mielenkiinnosta vaan, että vaikka kai Jyväskylän paviljonki on laajennettu, niin tähänkin asti on ollut ahdasta ja minne ne meinaa parkkeerata ne näytteilleasettajat??? Viime vuonna mekin oltiin jo tien varressa ja oli kaksipäiväinen kv-näyttely. Tänä vuonna ei sinne lähdetäkään... Messariin kahtena päivänä riittänee loppuvuoden näyttelyiksi meille Tervakoski Kv:n jälkeen. Ja näistä syksyn & talven näyttelyistä ei nyt ole odotuksia. Me ollaan saatu kaikki mitä ollaan toivottu ja enemmänkin. Keskitytään sitten enempi tähän tokopuoleen vailla tavoitteitaKieli ulkona.