Niin eikös niin mennyt, että (yllytys)hullu saa olla muttei tyhmäSilmänisku. Tässä siis siippani yllyttämänä tehty "hakemus":

http://217.149.57.45/hakemus.php?h=7044

Toi videon pätkä on ainut mitä löytyi näyttelystä ja sekin tylsäNolostunut.

Tänään vapaapäivän kunniaksi lenkitin molemmat koirat (isäntä tehnyt polttopuita koko päivän). Oton kanssa kävin pyörälenkillä ja kohdallemme sattui "Aku Ankka pilvi". Aurinko paistoi kirkkaasti ja vettä tuli niskaan reippaasti! Rinon kanssa käytiin metsässä, että pääsi juoksemaan. Olen ollut pari pitkää päivää töissä ja isäntä on hoitanut tuon lenkityksen, niin on sitten ollut hihnalenkkejä.

Sitten tuossa ajoin nurmikon. On muuten hyvä ilma siihen hommaan! On niin "kylmä", että kaikki miljoonat lentävät ötiäiset on kai kohmeessa, eikä kiusanneet minuaKieli ulkona.

Sitten tein Rinolle vielä aivojumpaksi jäljen metsään. Viisi keppiä, kolme kulmaa ja janakin alussa. Meni ihan ok, tällä kerralla etsi kepitkin, paitsi viimeisestä ajoi yli, mutta etsitytin sen vielä. Yhden kepin jopa palasi itse etsimään (oli mennyt jo yli, mutta kääntyikin hakemaan sen). Eli ihan hyvin ajaa, välillä vähän haahuilee... Itse pitää olla koko ajan skarppina ja lukea koiraa. Yritetään nyt tänä kesänä tehdä nämä perusteet kuntoon ja hommasta hauskaa. Ainakin veto on kamala aina jäljelle mennessä!

Tiistaina mulla on synttärit. Vuosista ei puhutaCool, eikä juhlita mitenkään... Töissä yllättäin...