Vihdoin kuvien lisäys toimiismiley ja näköjään hymiötkin! Vanhoja kuvia en ala palauttelemaan tänne enää. Muutaman lisäsin edellisiin kirjoituksiin, eli kelatkaa vähän alaspäin...

Myös kotisivuillamme ollut Kuvablogi on hävinnyt taivaan tuuleen. Jossain vaiheessa täytyy kehitellä joku uusi kuvalinkki sinne ja laitella sitten sinne niitä vanhempiakin kuvia.

Alempana näkyikin jo kuvia Viiru The Kissasta (joka on siis poika) ja nyt muutama sitten Salamasta (joka on tyttö). Ja juu, aiotaan leikata molemmat heti kun on ikää tarpeeksi!!!


Otto on siis hyväksynyt kissat. Eikä siis saisi niitä edes kiinni vaikka haluaisikin. Viiru käyttää Ottoa hyväkseen ja käy "lämmittelemässä" sen kyljessä. Tässä kohtaa Ottoa vähän nolottaa ja kun ihminen tulee kohdalle, se on sen näköinen että "en tiedä mitä tuo tuossa tekee"wink. Samoin Viirun mielestä Oton heiluva häntä on TOSI kiva. Otto on oppinutkin lopettamaan hännän heiluttamisen, kun kissa alkaa hyökkimään siihen kiinniblush. Rino sen sijaan ei ole vielä päässyt kissaan tutustumaan kuin häkin  läpi. Se kun on paljon nopeampi ja saalisviettiäkin löytyy. Odotan että Viiru antaa sille kuonolle, niin oppisi kunnioittamaan kissoja. Lähipäivinä täytyy kokeilla kuonokopan kanssa, niin että kissat pääsee sisällä vapaaksi. Kissathan pääsee pakoon sohvien ja portin taakse, mutta onko kämppä remontissa Rinon jäljiltä??? Tuossa on sitten kissoille Zooplussasta tilattu kiipeilypuu. Kissat tulevat pääsemään ihan vapaiksikin ulos kunhan rokotetaan ja kasvavat vielä. Viiru on sisällä kasvanut maatiaiskissa ja Salama on ihan ulkona kasvanut navettakissan pentu. Mutta aika kivan karvainensmiley. Eli eivät ole sisaruksia.

Loppuun vielä kuva Yö:n laulajasta Olli Lindholmista. Ennen loman alkua oli "työvire"tapahtuma meillä. Päästiin Tykkimäkeen syömään & vähän juomaan ja katsomaan konserttia. Valita sai Popedasta, Jean S:stä ja Yö:stä. No työvuorojenkin perusteella minulle "jäi" Yö. Eli tässä kuva keikalta:

P.S. "Kaikilla" on hoffinpentujasmiley. Tämä taas tekee "hyvää" mun pentukuumeelle... Muutamaa kasvattajaa olen sähköpostitse lähestynytkin, saa nähdä mistä sitten tulee juuri se oikeaheart?