20141231_200325.jpg

...ja uudet kujeet, vai miten sanonta menee? No ei ole suunnitelmissa mitään uutta ja ihmeellistä. Katsellaan mitä vuosi tuo tullessaan????

Lupauksia en tee, koska niitä ei tule pidettyä. Yritän kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja aletaan taas käymään ohjatuissa toko treeneissä kunhan nuo juoksut on saatu alta pois. Juoksut on varmasti aivan kulman takana, koska Muru on tosi kiukkuinen Rinolla ja Rino on alkanut nuoleskella Murun makuupaikkoja...Yritetään myös ehkä päästä kokeilemaan agilityä johonkin ensi vuonna. Todellakin vain kokeilemaan ja hakua olisi myös kiva kokeilla joskus. En ole urosten kanssa näistä kumpaakaan harrastanut. Aina ollaan oltu turvallisesti jälkiliinan päässä vaan :).

Näyttelyissä ei ole tarkoitus käydä viime vuoden malliin. Mutta ehkä puolet vähemmän kuin viime vuonna...Muru siirtyy reilun kuukauden päästä avoimeen luokkaan ja siellä ei parivuotiaana ole paljonkaan sanomista.  Ja ehkä joku ulkomaanreissukin kesällä kiinnostaisi. Rinonkin kanssa ehkä muutamat näyttelyt käydään. Sen kanssa tähdätään sitten reilun vuoden päähän ja vetskukehiin, jos pysytään kunnossa ja terveenä. Juurikin tilasin sille nyt tassua varten eläinlääkärin. Toivotaan että ei ole mitään vakavaa tuo patti.... Murulle myös varattu silmätarkastusaika tammikuulle kun tutun koirakerho sellaisen järkkää. Ja Usvakissalle on myös sterkkausaika varattuna. Murun kasvattaja järjestänee joukkotarkin lonkien suhteen keväällä ja sitä tietysti toiveikkaina odotetaan. Toivotaan että tulokset olisi toivotut :).

Tietysti toivotaan että koko perhe ja eläimet pysyisi terveinä ja onnellisina. Vähän taloudellista turvaakin olisi toki kiva saada ja saada remppaakin tehtyä. Ja tuo uskollinen kulkuvälinekin saisi pysyä kunnossa että voidaan reissata :). Joulupukki toi minulle läppärin, niin onnistuu jotenkin tämä blogin päivityskin. Ja todellakin sähköpostiosoitteeni muuttuu tämän kuun lopussa, eli Soneran sähköposti loppuu kun käyttöön tulee kyläkuitu.

OIKEIN MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTA VUOTTA 2015!!!

20141231_200328.jpg

20141231_200325.jpg

DSC_0002.jpg

DSC_0006.jpg

Tällä hetkellä ulkona tuulee ja sataa vettä lähes vaakatasossa. Tiet täällä maalla ovat aivan peilijäässä. Jopa Icebugien kanssa vähän jännittää kävellä. Tuossa töistä tullessa kiittelin ettei ollut yhtään jalankulkijaa. Olisi nimittäin saattanut olla aivan märkä kun loskaisissa paikoissa auto uppoaa tien läpi ja roiskuttaa kaiken loskan sivuille. Saattaa olla että tänään ei lenkkeillä. Mennään vaan sohvalle makoilemaan koirien kera ;)