Hallitus tosiaan 1.6. alkaen hölläsi kokoontumisrajoituksia, eli alle 500 henkilön kokoontumiset on sallittu. Kennelliitto perui kaikki näyttelyt heinäkuun loppuun asti mikä nyt on ymmärrettävää kun ehkä vain erkkareissa olisi se alle 500 ihmistä. Niinpä myös hoffien erkkari on peruttu. Mutta myös hoffien rallytokon ja agilityn mestikset on peruttu vaikka niitä ei ollut edes julkaistu milloin ja missä olisivat :( Eli ei sitten mennä niihinkään.

Aluksi kennelliitto kielsi kaikki tapahtumat joissa olisi koko piäivän aikana yhteensä yli 50 ihmistä, eli esim. rallykisoissa olisi saanut olla vain päivän aikana yhteensä 50 ihmistä mukaan lukien tuomari ja järjestäjät. Nyt sitä höllätty eli saisi olla yhtä aikaa max 50 ihmistä ja ei katsojia. Eli kun olet kisannut ja saanut kirjasi niin poistut paikalta. Lisäksi tietty ne turvavälit on pidettävä. No Palveluskoiraliitto jonka alle rallytokokin on siirretty päätti sitten että kaikkia muita kisamuotoja voi järjestää mutta rallytoko- ja koiratanssikilpailut on kielletty heinäkuun loppuun asti! Että kun tuomarin ja sihteerin välimatka ei ole tarpeeksi. No tähän nyt olisi voinut käyttää teknisiä ratkaisuja mutta nyt sitten Palveluskoiraliitto kaksi kuukautta miettii ja testaa erilaisia vaihtoehtoja.... Eli meidän seuran kisat 4.7. on sitten peruttu :(. Taitaa meidän haave saada se koulari tänä vuonna hautautua koronan alle. Seurat ei uskalla kohta edes hakea kisoja kun jatkuvasti perutaan tapahtumia ja varotoimet alkaa olla ihan mahdottomia. Lisäksi monilla seuroilla ei ole mahdollista järjestää hallikisoja joten tämä kesäaika olisi ollut parasta aikaa järjestää kisoja. Myöskin ulkona mielestäni olisi paljon turvallisempaa kuin halleissa jos koronaa ajatellaan... JOS syksyllä saa kisoja vihdoin alkaa järjestää niin niihin on taatusti aivan hirveä tunku joten jos et kuulu järjestävään seuraan niin todennäköisesti et niihin mahdu. Meillä lisäksi tulee taas syksyllä juoksutauko joten ollaanhan maksettu lisenssi koko vuodelle ja yhdet kisat on ehditty käydä. Mutta pidetäänpähän liittoa pystyssä. Muuten en tällä hetkellä olisikaan Palveluskoiraliiton jäsen mutta kun pitää olla tuo lisenssi että pääsee kisoihin....

Myös tuli tuossa sähköpostia että Kouvolan koiranäyttely on peruttu. Olisin siis sinne mennyt kehätoimitsijaksi. Ei taida tänä vuonna tarvita mennä minnekään kehikseksi tätä menoa... Toivotaan että edes muutama näyttely olisi mihin pääsisi koiran kanssa. Riihimäki ja mahdollisesti Helsinki elokuun lopussa olisi toiveissa. Karvaa meillä ei silloin ole mutta itsellä olisi loma juuri siinä loppumassa :)

Sara sai keskiviikkona mopokortin. Kävi tiistaina kirjallisissa, sen jälkeen ajotunti. Toinen ajotunti keskiviikkona ja käsittelykoe päälle. Sen jälkeen onkin ollut skootterilla liikenteessä melkein joka ilta. Ninan kanssa on jatkettu ajotunteja ja varasi jo itselleen heinäkuun alkuun kirjalliset. Nina pääsi muutamalle seurakunnan leirille isoiseksi mutta siinä sitten taitaa olla kesätyöt. Harmin paikka :( Nyt sitten hankittava kesäksi muutama lukiokirja ja muu aika luettava syksyn ylioppilaskirjoituksiin ja niihin kirjallisiin.

Jos jotain kivaakin, niin EHKÄ meille tulee hoffin pentu? Ei vielä varmaa mutta toiveet on korkealla <3. Palataan tähän kun varmistuu :)

Tästä alkaa seitsemän päivän työputki ja sitten pari viikkkoa lomaa joka menee varmaan mattoja pesten (jos sää sallii) ja kesäkukkia ja kasvihuonetta laitellen. Toivotaan että olisi lämmintä ja poutaista!