Viikonloppuna tuli pestyä ikkunoita, siivoiltua, leikattua omenapuita ja ruusuja ja isäntä purkasi vanhan keittiön kaapit pois. Tänään sitten pääsin vihdoin pesemään yhden ikkunan, jota ei ole saanut auki 11 vuoteen! Edellinen omistaja oli laittanut ikkunan eteen työtason, niin ettei ikkunaa saanut aukiHuuto. No nyt sitten odottaisi koko huoneen purkaminen seiniä ja lattioita myödenOtsan rypistys. Tosin saa vielä hetken odottaa, että saadaan toista puolta valmiimmaksi... ja lottovoittokin olisi kivaNauru. Nyt olisi jaossa 6 milliä lotossa, että täytyy kai taas laittaa hakemusta vetämään!

Koirapuolella ei kummempaa. Nautittu keväisistä säistä lenkkeillen. Tänään kävin ensimmäistä kertaa virallisella tiellä polkupyörälenkillä Rinon kanssa. Syksyllä vähän treenattiin tuossa omalla tiellä... Kaipaa kyllä todella vielä harjoitusta tuossa lajissa. Alku on varsinaista vauhdin hurmaa, ennen kuin saa sen tajuamaan ravaamisen! Ja koko ajan pitää vahtia tuleeko autoja tai muuta kivaa liikkuvaa jostain suunnasta! Mutta eiköhän se tästä.

Pitäisi tilata taas eläinlääkärikin. Otolle pitäisi taas hakea lisää lääkkeitä ja samalla katsoa ne kilppariarvot. Rino pääsee samalla reissulla rokotettavaksi ja haetaan sille lemmikkipassi. Jospa muistaisi vaikka huomenna soittaa aikaa.

Olen tässä katsellut mätsäreitäkin, kun Rino ei ole ikinä ollut mätsärissä. Mutta olen aina melkein töissä, kun olisi tarjolla. Esim 2.5. olisi vaikka kuinka paljon, niin olen töissäPäättämätön. No helatorstaina voisi yrittää, jos ei aivan kaamea sää ole!

Eli siis ei kummempaa olla touhuttu, mutta eiköhän se tästä kohta vilkastu kun säät paranee (jos ei tuhkapilvi pilaa kesää).