Nyt on siis kesälomat vietetty ja talvilomaa odottelemaan. Talviloma toivottavasti olisi jossain maaliskuulla, jos vaikka silloin sinne Liettuaan suuntaisi sitten! Loma tosin voi venyä, kun molemmille likoille nousi eilen kuume. Ninan opettaja soitti puolilta päivin että Ninan päätä särkee ja palelee. No ei kun kotiin. Iltapäivällä sitten nousi myös Saralle kuume. Parhaimmillaan Saralla oli +39,2 C! Vähän tyttöjä väsytti... Nyt aamusta ei ole ollut kuumetta ja toivottavasti ei nousisikaan. Minulla kun huomenna alkaisi työt klo 7.30. Tosi inhottavaaa on soittaa töihin että nytpä en tulekaan...

No tässä lomalla sain yli puolet ikkunoistakin pestyä. Olohuone vielä vaatisi toimenpiteitä. Vähän on ollut kosteaa tuo sää, niin ei ole siihen asti ehtinyt. Viimeisen vuorokauden aikana on taas tullut 14 milliä vettä! Mutta toki on ollut muutamia tosi kauniita syksyisiä päiviäkin. Silloin on ollut vallan ihanaa ulkoilla koiran kanssa. Rinon kanssa on otettu vähän tottistakin tuossa pihalla. 5.10. olisi viimeinen BH-koe Kouvolassa tänä vuonna, mutta en taida vielä siihen ilmoittaa. Meillä sattuu vielä vanhempainiltakin samaksi illaksi... Keväällä sitten käydään kokeilemassa jos mahdutaan johonkin kokeeseen??? Samoin sitten yritetään luonnetestiin!

Keskiviikkona käytiin tihkusateessa taas tokotreeneissä. Ihan kohtuulliset treenit. Tietty nyt olisi voinut vähän innokkuutta löytyä enempi, mutta vähän itsekin oli siellä tihkussa paras terä poissa... Ja enemmän vaan treeniä että saa sitä varmuutta niihin liikkeisiin. Siellä aina huomaa, jos jotain liikettä ei ole niin treenattu.

Autokin on nyt sitten katsastettu ja laitoin sen nyt sitten tyrkylle Nettiautoon. Uudemmasta ei kyllä ole vielä tietoa, että huonolla/tosi hyvällä tuurilla olen ilman autoa kohta! Ehdottomasti seuraavassa pitää olla se ilmastointi ja kyytiin mahtua lapset ja pari hovaronttia. Olen tuossa katsellut Peugeot Partneria ja Citikan Berlingoa. Niihin kyllä mahtuisi, mutta mitenhän niiden toimivuus??? Ei ole oikein kokemusta ranskalaisista autoista... Volkkariin olen ollut tyytyväinen, mutta siinäkin ikä alkaa painaa ja se ilmastoinnin puute on muutamana viime kesänä ollut aika oleellista. Tässä viellä linkki:

http://www.nettiauto.com/volkswagen/golf/4284433