Hyvää Äitienpäivää!!!!

1305032280_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä äitienpäivä menikin koiramaisissa merkeissä. Eli lähdin klo 6 aamulla ajamaan kohti Tampereen koiranäyttelyä, muiden jäädessä nukkumaanSilmänisku. Siinä kohtaa taas mietti, että onkohan tässä mitään järkeä??? No olipa omaa aikaa ajellessa sen lähes kolme tuntia siihen suuntaan. Oikein rauhassa sai ajella, ei paljon muuta liikennettä ollutkaan.... Perillä Rino äkkiä nostamaan koipea johonkin betoniporsaaseen, sitten sisälle ja häkki kasaan. Koira sinne ja vessaa etsimäänHymy. Kun ei matkalla viitsinyt pysähtyä, niin perillä oli jo kupla otsassa! Sitten käytiin Rinon kanssa myös ulkoilualueella, että sai nostaa pari kertaa koipea rauhassa. Tampereen ulkoilualue hävisi kyllä Lahden ulkoilualueelle 6-0. Avoimeen luokkaan oli ilmoitettu kymmenen urosta. Eli ihan kiitettävä määrä taas... Ennen kehään menoa totesin että juoksuradalla ja matoilla oli eiliseltä niiiiin ihania narttujen tuoksuja, että Rinoa piti kiskoa niistä irti. Mentiin sitten odottelemaan vuoroa matottomalle alueelle, niin sekin vähän rauhoittui ja jonkinlaista aivotoimintaa oli havaittavissaYllättynyt. Tuomarina oli irlantilainen Rodney McDowell. Oikein mukava vanhempi herra. Jutteli ummet ja lammet ihan muusta! Tuntui antavan esittäjille neuvoja jonkun verran ja en ihan löytänyt sitä punaista lankaa siinä arvostelulinjassa... Olin aika varma, että tänään menee ihan ketuille kun koiralla on tytöt mielessä ja muutenkin näytti vähän räjähtäneeltä. Mutta yllätykseksi saatiin sentään eri! Avoimen luokan kymmenestä uroksesta viisi sai erin. Me sitten oltiin se eri5, eli ei sijoituttu. Mutta olen tyytyväinen erinomaiseen! Arvostelu löytyy taas oikealta "Rinon arvostelut" linkin alta. Tuomari tuntui tykkäävän erityisesti blondeista (koirista). Rop ja Vsp olivat blondeja ja paras narttu kehän sijoittuneet olivat kaikki blondejaYllättynyt. Ja muistin käydä tyrkkäämässä sen kuskaamani pokaalinkin seuraavalle omistajalle vuodeksiNauru. Onnea vielä heille!

Postissa tuli vielä yksi diblomi Rinolle. Tällä kertaa Venäjältä. Hain alkuvuodesta sen Pietarin reissun lippusilla RKF Champion arvoa ja nyt se tuli postissa. On siis Venäjän kennelliiton valio, mutta ei siis "oikea" Venäjän muotovalio. Yksi kirjainyhdistelmä vaan lisää nimen eteen.

Parin viikon päästä tarkoitus suunnistaa Helsinkiin näyttelyyn. Siellä vielä avoimessa luokassa ja sitten kesäkuussä Riihimäellä korkataan valioluokka, jos he muistivat siirtää meidät sinneHymy.

P.S. Sain anopilta sinivuokkojen juurakoita pari. Mistähän tiesikin että olen niitä himoinnut??? Nyt täytyy vaan keksiä niille hyvä paikka missä viihtyisivät....

1304872034_img-d41d8cd98f00b204e9800998e