Lomat loppui juhannukseen ja heti töihin palatessa oli oman toimipisteen muutto rempan vuoksi. Heinäkuun alussa oli sitten omat viiskymppiset. Töissä sai kakkua ja synttäripäivänä tarjosin kahvit lähisuvulle. Tässä kohtaa voi sanoa, että onneksi on pieni suku. Tosin oma äitikin oli unohtanut, että täytän sen verran. Alkaa silläkin muistin kanssa olla vähän haasteita ihan arjessa.

20230707_222043.jpg

Synttäreiden jälkeen sitten vähän talkoohommia metsässä viiden rodun mestaruuskisoissa ja sunnuntaina töihin melkein suoraan metsästä. Heinäkuun puolivälissä lähdettiin Ninan kanssa Ruokolahdelle ryhmänäyttelyyn. Nox oli ensimmäistä ja viimeistä kertaa virallisessa pentuluokassa ja siellä oli myös sisaruksia vino pino. Nox karvattomana ja ahtaana pek4. Roza oli neljästä hoffista avo eri2 pn3 ja viimeinen serti!!! Nyt käydään syksyllä muutama näyttely ja syyskuun jälkeen jäädään odottamaan juoksuja. Kehiin mennään ehkä ensi vuonna silloin tällöin. Tai sitten pitää hankkia joku näyttelykoira erikseen ;).

16.pvä käytiin Selänpään ilmailupäivässä jossa oli erilaisia lentokoneita, vanhoja autoja ja lentonäytöksiä sekä yleisölennätystä. Päivä sai ikävän lopun kun taitolentäjän kone tippui esityksen lopussa metsänrajaan ja lentäjä kuoli. Olimme näkemässä itse tilanteen. Kuvassa turmakone.

20230716_124918.jpg

Osallistuttiin myös ekaa kertaa Rozan kanssa mölliaksakisoihin. Eka rata olisi ollut ihan unelma,  jos en olisi kaatunut. Pää meni kovempaa kuin jalat :D. No tuloksena kuitenkin supermölli maksien 2. sija, möllien hyppyradan maksien voitto ja ainoana kisamölliradan maksina voitto. Syksyllä pitäisi jotenkin saada tuo keinu opetettua, sillä Roza on sitä mieltä, että en mee.

FB_IMG_1690893280934.jpgFB_IMG_1690893255136.jpgFB_IMG_1690893266733.jpg

Sitten olin ilmoittanut Rozan sekä Riihimäelle ja Tervikselle samana päivänä. Mutta aikataulut meni niin pahasti päällekäin, että käytiin vain Terviksellä hakemassa eh. Tuomarin mukaan Roza on korkea (ei mitannut, säkä 64 cm ja yläraja 65 cm) ja toki tuo häntä taas!