Tänään tuli postista Tampereen paperit. Nyt vaan varautumaan kaameaan tungokseen yms. Toivottavasti kehä on matotettu! Muuten voi olla aika mielenkiintoista...

Eilen tuli Ninalle kouluun ilmoittautumispaperitHymy. Heti piti tänään panna postiin kera iltapäivätoimintahakemuksen. Nina on nyt käynyt uimakoulussa joka ilta ja kivaa tuntuu olevan! Ensi viikko olisi vielä jäljellä.

Itselle hain vaihteeksi taas antibioottikuurin poskiontelotulehdukseenOtsan rypistys. Omasta mielestäni se on vasemmalla puolella, kun sitä puolta särkee/koskee, mutta lääkärin mukaan oikealla! Sanoi että jos ei tokene niin pitäisi mennä erikoislääkärille... mutta ei sitten lähetettä kirjoittanut! Ehkä sitten ensi kerralla?

Rinon kanssa käytiin näyttelytreeneissä. Se tosiaan seisoo hyvin, mutta se toisten perässä juokseminenNolostunut. Treeniä tarvitaan... ei se nyt ehkä ihan toivotonta ole mutta kuitenkin... Ensi viikolla täytyy taas yrittää päästä treeneihin. Rino heittää tosissaan tuota karvaa. Pitää aina nyppiä sitä, kun näkyy irtotupsujaSilmänisku. Se ei ole oikein innostunut!

Hyvää loppuviikkoa! Itsellä menee hyvin tiiviisti töiden merkeissäKieli ulkona