Pääsiäinen alkaa vedellä viimeisiään ja pieni postaus siitä.

Pitkänäperjantaina olin luvannut viedä tytöt virpomaan mummon koska ei oltu ehditty sinne palmusunnuntaina. Mukaan lähti myös Muru jonka kanssa suunnitelmissa metsälenkki. Vähän jännitti törmätäänkö käärmeisiin koska oli jo ihan kivan lämmintä varsinkin metsässä missä ei tuullut. Onneksi ei nähty yhtään käärmettä eikä mitään perhosia/lintuja kummempaa :). Muutama kuva tuli napsittua pokkarilla;

210414%20175-normal.jpg210414%20185-normal.jpg210414%20182-normal.jpg210414%20186-normal.jpg

Jostain syystä kuvat on suurin osa takaapäin otettuja???

210414%20178-normal.jpg

Lauantai menikin sitten "iloisesti" töissä. Tosin sain jotain aikaankin siellä että ei ihan turha päivä! Paljon muuta ei sitten päivään mahtunutkaan lenkin ja saunan lisäksi.

Sunnuntaina käytiin Juhan mummon 98-vuotispäivillä. Tietysti taas lenkkeiltiin, nautittiin aurinkoisesta ja lämpöisestä kelistä ulkona. Mm. puutarhakalusteet rahdattiin ulos ja avattiin grillikausi :).

210414%20014-normal.jpg210414%20016-normal.jpg210414%20043-normal.jpg210414%20025-normal.jpg210414%20028-normal.jpg

Tänään maanantaina oli sitten ohjelmassa Lappeenrannan Kv-koiranäyttely. Tosin tänä vuonna se pidettiin Imatralla Aviasport areenalla. Olikin aika kiva paikka. Kehien pohjana oli tekonurmi ja tilaakin oli ihan kohtuullisesti. Halli oli saman tyylinen kuplahalli kuin Kajaaninkin näyttelypaikka. Lähdettiin aamulla 6.30 ajelemaan ja vietiin likat samalla reissulla anoppilaan "hoitoon". Imatralle saatiin ajella aika rauhassa ja autokin saatiin aika hyvään paikkaan. Kehän laidallakin sai valita mihin kohtaan asettuu :). Tuomarina oli alun perin italialainen mutta nykyään Norjassa asuva Antonio Di Lorenzo. Aivan uusi tuttavuus minulla ja varsin persoonallinen olikin. Urosten kohdalla käytti arvostelussa hylsystä eriin. Lähinnä luokkavoittajat saivat sa:n. Tuntui tykkäävän "isoista" uroksista. Hylsy tuli hammaspuutoksesta, h:n sai puuttuvista pään merkeistä. Yksi koirakko joutui jostain syystä vaihtamaan pannan? Tuomari myös neuvoi mielellään esittämisessä. Tosin englanti oli aika kamalaa, etten ihan kaikkea ymmärtänyt....

Rinon kanssa valioluokassa oli Mauno (Stelmo's He-man). Rinon kohdalla tuomari oli vetämässä vaan kädellä hännän läpi kun huomasi Rinon häntäklikin. Arvasin että tässäpä tämä sitten olikin. Kyseli siinäsitten että onko ollut syntymästä ja onko todistusta yms. Samoin että ei ole todistusta kun ei sitä ole vaivannut enkä tiedä onko ollut syntymästä... Hymähti siihen ja suostui sentään arvostelemaan. No meillähän hännän lisäksi oli vaaleat silmät ja kaula pitäisi olla parempi??? Tuloksena Eri2 ei sa:ta.

No siinä ehdin sitten vaihtaa Muruun. Junnunarttuja oli ilmoitettuna neljä. Tässä kohtaa tuomari katsahti kelloon ja totesi olevansa ilmeisesti myöhässä ja pisti vähän vauhtia arvosteluun. Tykkäsi selvästi enemmän nartuista (tai sitten vaan olivat parempia?). Muru meni toisena kehään ja tuomari käski meidän liikkua yhtä hyvin kuin äskenkin (kaikki yhdessä). No en tiedä menikö hyvin vai huonosti, ainakin edestakaisin liikkeet jouduttiin tekemään kahdesti. Kaikki junnunartut saivat erin. Kolme ensimmäistä oli blondeja ja blondit veivät muös Sa:t. Muru eri2 sa :).

Sitten jouduttiin odottelemaan vielä pakollista pyörähdystä paras narttu kehässä. Muru oli jo ihan reporanka ja jouduin herättelemään toista että pitäisi kehään vielä mennä. Siinä sitten paras narttu kehässä neiti venytteli itsensä hereille. Tuomari katseli koirien ilmeitä ja Murun kuonoa kävi taas kerran käpelöimässä. En tiedä oliko kapea kuono vai ihailiko taas vaan Murun silmiä (kts. arvostelu). Yllättäin jatkoon pääsi kaksi junnunarttua, avoimen voittaja ja valioiden voittaja, taisi jatkossa olla vielä nuorten luokan voittaja? Itsellä ei ollut luetteloa joten vähän olen hukassa. Kuitenkin muutaman juoksutuksen jälkeen voittajaksi junnunarttujen voittaja Skywatch's Princess Pandora kera sertin, kakkosena valioluokan Hayaklause Ingrid kera cacibin, Muru kolmonen kera varasertin (mätsäriruusuke) ja neljäs avoluokan voittaja Skywatch's Moonlight Magic. Rop oli urosten voittaja Kenny vom Scheunenweg.

Ihan oltiin erinomaisen tyytyväisiä ja koirille shoppailtiin luut ja muutama varafrisbee kesää varten. Sitten taas nokka kotia kohden. Kotimatkalla sitten päästiin mukaan pääsiäisen paluuliikenteeseen :(. Anoppailasta haettiin lapset ja kävin siinä Murun kanssa rannassa pissalenkillä kun ei näyttelypaikalla suostunut käymään pissillä mutta veti kupillisen vettä kehän jälkeen. Nyt sitten jo kelpasi tehdä hädät. Tai kyllä se Imtrallekin kiinteämmät hädät teki. Sitten olikin jo tosi haastavaa päästä takaisin 6-tielle ja ihan suosiolla koukattiin kotiin Kuusankosken keskustan kautta. Kotona vielä kotihommia ja lenkit koirien kera.

Sitten pakolliset poseeraukset ja arvostelut löytyy tuolta reunasta;

210414%20162-normal.jpg210414%20064-normal.jpg210414%20060-normal.jpg