Siis menneet ja tulevat;

Vuonna 2010 surullisin tapahtuma oli ehdottomasti Rokista luopuminen... Yhä vanhaa kultaista herraa kaivatenItku. Sitten niitä positiivisempia tapahtumia.

- Otolle aloitettiin kortisoni kilpparilääkityksen ohelle. Vihdoin loppui kapsuttelut ja kirputtelut ja koiralle on kasvanut ensimmäistä kertaa diagnoosin jälkeen jopa turkkiaYllättynyt. Otolla on ikää jo 9,5 vuotta, joten tuo kortisoni ei sitä elämää enää lyhennä, mutta tekee helpottaa kummasti oloa!

- Rino täytti maaliskuussa 2 vuotta ja siirtyi avoimeen luokkaan näyttelykehissä. Ensimmäinen näyttely oli Aptus toukokuun lopussa Helsingissä. Sieltä heti irtosi se viimeinen serti ja vara-cacib, joka myös vahvistuu. Vuonna 2010 kävimme 8 kotimaan näyttelyä, joista 2x Eh ja 6x Eri, 2x pu2 ja vara-cacibit jotka vahvistuvat, sekä se viimeinen serti. Innostuin myös ulkomaan matkailuun Rinon kanssa. Kävimme Liettuassa (Eri & Serti ja Eri & Serti & vara-cacib), Virossa (Eh1 ja Vsp, Serti & cacib) ja Venäjällä (Eh & Rop, Serti, cacib & RKFV-10). Näillä tuloksilla lähti Kansainvälisen näyttelyvalion (C.I.E) hakemus joulukuussa postiinHymy. Kestää varmaan ainakin kesään, ennen kuin vahvistuu???

- Rinon kanssa on tokoiltu minkä emännän aika on antanut myöten. Jälkipuoli jäi viime kesänä vähille helteiden takiaOtsan rypistys.

- Laitoin kennelnimihakemuksen vetämään vaikka ei näillä uroksilla mitään kasvatellaSilmänisku. Mutta ettei kasvattajakurssi menisi ihan hukkaan ja kai ne kohta nostaa taas kennelnimen hintaakin. On aika kallis (200€)Yllättynyt. 22.12.2010 sitten on myönnetty kennelnimi minulleHymy. Kotisivut on myös tarkoitus uusia kunhan vaan aika antaa myöden.

Ja sitten vilkaisu tulevaan vuoteen;

- Näyttelyissä käydään silloin tällöin Rinon kanssa. Ehkä yritetään loppuvuodesta viimeistä sertiä Liettuasta....

- Yritetään satsata tuonne tokon puolelle. Jos vaikka möllitokoihin yritetään tänä vuonna, kunhan hyppy saadaan toimimaan ilman apuja ja ehkä yritetään käydä BH-kokeessakin (mitään en lupaaSilmänisku).

- Ja sitten katsotaan tuleeko viime vuonna siirtyneestä asiata totta vai ei? Siitä myöhemmin sitten lisää, kun ajankohtaistuuSilmänisku.

 

Törmäillään netissä ja livenä kera hoffien tänäkin vuonna! Kiitos kaikille lukijoille ja kuulumisiamme kommentoineilleHymy. Jatketaan samaan malliin!