Ei olla tehty mitään ihmeellistä lomalla koirien kanssa. Päiviä on rytmittänyt ekaluokkalaisen lukujärjestys nyt viikon verran. Olen saattanut ekaluokkalaisen kouluun ja mennyt myös vastaan koulun loputtua. Samaan olen sitten yhdistänyt Rinon lenkittämisen. Eli ollaan sitten jatkettu lenkkiä tai tultu pitemmän kautta vastaan. Nyt sitten koululainen saapi alkaa ensin tulemaan yksin kotiin ja viikon päästä myös menemään kouluun yksin. Lomaa on minulla pari viikkoa jäljellä ja sitten on Saran ihan omatoimisesti hoidettava koulumatkat. Onneksi on iltapäiväkerho osaksi päiviäsmiley.

Lauantaina oli sitten Kouvolan näyttelyssä talkoilemassa lipunmyynnissä. "Työaika" oli klo 7.30 - 14.00. Siinä ei päässyt katsomaan muita rotuja kuin pikaisesti hoffit. Ja niissäkään ei ollut paljon katsomista. Kahdeksan hoffia ja tuomarina Marja Talvitie. Muutama koira sai eri:n, mutta ei sa:ta. Joten rodussa ei valittu ROP-koiraa ollenkaan. Rop-veteraani sentään kuitenkin.... Eli mitään ei menetetty vaikkei osallistuttukaan! Aamun oli pääportilla missä rahastettiin suoraan autoista pääsymaksut, parkkimaksut ja luettelot. Siinä ei ehditty edes vessan tai kahville kunnes klo 10 pintaan parkki oli täynnä. Sitten siirryin varikon portille, jossa oli paljon leppoisampi tunnelma. Eli jatkossa taidan toivoa sinne jos lipunmyyntiin "joudun". Palkintojen jako/toimisto on ehkä ne mieluisimmat hommat minusta. Mutta onneksi meilläkin oli tosi mukavat talkooporukatsmiley. Eli kiitos seurasta! Ruokailu oli meillä samassa missä tuomareilla ja kehätoimitsijoilla. Itse pääsin vasta pitkälti kahden jälkeen syömään, kun tilitysten laskeminen kesti niin kauan. Ei käy kateeksi tuo ruoka. Pariisin perunoita, lohta, riisiä ja jonkun sortin possun?lihakastiketta & salaatit & leipää. Tuomarit sentään saivat viiniä, me emmewink. Ruoka siis kuulosti ja näytti hyvältä, mutta ei kyllä suuremmin maistunut millekään... Siihen sitten tuli joku ulkolainen miestuomari ja kyselemään minulta puhunko englantia? Ja kun myönsin, kyseli että mitähän tämä ruoka on? Misään ei siis lukenut suomeksi tai englanniksi mitä esim. kastike oli. Vain ruokavaliot luki alla, suomeksi... Yritin sitten siinä selitellä, mutta kun en lihakastiketta syönyt, niin en tiedä oliko se hyvää?

Oman työvuoron jälkeen ei enää mitään minua kiinnostavia rotuja ollut kehissä (walesinspringerspanielit, stabyhound, siperianhuskyt, alaskanmalamuutit yms.) ja aurinkoakin oli tullut saatua ihan omiksi tarpeiksi. joten suunta kotiin. Eilenkin oli jalat vielä aivan puhki. Vaikka siis töissäkin tulee seisottua lähes koko aika, mutta kun on taas ollut lomalla niin kyllä kävi jalkoihin. Varsinkin kun omistaa tällaiset lättäkoivetsmiley. Voi olla ekat työpäivät taas tuskaa....

Tänään on jo aivan syksyistä vaikka aurinko paistaa. Tuuli on ollut todella kalsea. Ja iltapäivällä tuli sitten puimurikin pörräämään talon ympärille. Kohta päästään metsään Rinon kanssa ilman kiertoteitä. Toivotaan ettei tule kaameita sateita tai ettei peltoa kynnetä ihan heti! Eilen muuten pesin Rinon, niin eikös se tänään jo käynyt ojassa kahlaamassaangry.

Omppoja;check, pihlajanmarjoja;check, vahtikoira:checkcheeky