Tuntuu että on niin kiire, ettei ehdi blogiinkaan kirjoittamaan! Viime viikonloppu meni töissä ja tiistaina kun töistä pääsin, aloin leipomaan ja siivoamaan. Välissä kävin Rinon kanssa tokotreeneissä. Klo oli lähes 23, kun sain viimeisen kakkupohjan uunista ja matot lattioille ( ensimmäistä kertaa sitten vapun). Keskiviikkona sitten aamusta kakun täyttö ja päällystys ja eikun Ninan 6-vuotissynttärivieraita odottamaan... viimeiset sitten lähtivätkin klo 21... Oli tytötkin melko kypsiä nukkumaan. Ei meinanneet seuraavana aamuna herätä päiväkotiinkaan.

Torstaina käytiin Rinon kanssa sitten näyttelytreeneissä. Sunnuntaina olisi tiedossa tuo pentunäyttely, joten piti käydä vähän treenaamassa. Ja ihan kauniisti Rino esiintyikin. Vähän sille iskee tylsistyminen, kun joutuu odottelemaan välillä. Sen huomaa viimeistään siitä kun alkaa jahtaamaan häntäänsä :o. Hassu koira! No emme todellakaan odota mitään menestystä kyseisestä näyttelystä. Näyttelytreeneissä vetäjä kysäisi "Saako kysyä, että minkä rotuinen?" "Hovawart" "No niin pää kyllä vähän näytti hovawartilta...". Siis Rinolla kaikkein kamalin karvanvaihto meneillään. Pentukarva on ruskean harmaata ja uudempi sitten kiiltävää ja mustempaa. Eli koira on melko kirjava ja tietysti takakorkea. No mennään nyt sitten tapaamaan sisaruksia ja saamaan jonkunlainen arvostelu... En kyllä taida ilmoittaa sitä mihinkään, ennenkuin tuo karva on kokonaan vaihdettu. Katotaan miltä sitten näyttää???

Tänään tuli postia, että en päässyt kyseiseen työpaikkaan jota olin hakenut. No tuleehan noita aina uusia. Eikä tässä ole mihinkään kiire. Mutta kyllä se päivätyö olisi kiva, tai edes viikonloput vapaat!

Nyt täytyy lähteä pesemään Rino ja sitten mennä nukkumaan. Huomenna työpäivä alkaa 6.45.