Jussit on juhlittu ihan kotosalla. Ainaskin on tullut syötyä hyvin ;). Eilen illalla piti sitten tyttöporukassa Tirvalla vähän käydä lavatansseissa sulattamassa näitä kesäkiloja. Ei tosin montaa kertaa päässyt tanssimaan, kun oli enimmäkseen pariskuntia liikkeellä. Mutta olihan tuo Antti Raiski esiintymässä... sitä kuuntelee kyllä ihan mielellään :).

Meillä on nyt ukkostanut kaksi päivää aamusta iltaan. Ei ole päässyt koirien kanssa lenkillekään, kun ei oikein uskalla lähteä. Ja Rokihan pelkää ukkosta. Rino taasen oli ukkosesta huolimatta grillausapuna tuolla pihalla meikäläisellä... tosin siitä on tulossa hyvää vauhtia varsinainen rosmo! No nyt taas aurinko paistaa, että jos kohta vaikka uskaltaisi mennä.

Huomenna alkaa virallisesti kolmen viikon kesis =). Olen kyllä ihan sitä vajaa... tosin kolme viikkoa lasten kanssa voi vähän taas tuota pinnaa venyttää! Toivottavasti ei hirveästi sada, että saadaan olla pihalla paljon!!! Tiistaina olisi Rinon rokotukset ja sitten voitaisiin alkaa harrastamaan. Tosin kaikki koulutukset taitaa jäädä heinäkuuksi lomalle. Ehkä käydään sitten kaupungilla ja koira-aitauksella sosiaalistumassa... käytiin me jo aattona Kuusankosken kaupungin kokolla Rinon kanssa. Lauantaina olisi vuorossa sitten Särkänniemen reissu. Voi vähän sen jälkeen väsyttää, kun juoksee päivän tyttöjen perässä ;).