Taas huomaa että ei ole tullut tänne kirjoiteltua. On vaan ollut niin paljon kaikkea eikä kaikki sieltä kivoimmasta päästä... Tässä on ensimmäistä kertaa elämässä yt-neuvottelut menossa. Vähän stressaa vaikka ei siis työpaikka pitäisi olla vaarassa. Mutta työtehtävät muuttuu joka tapauksessa. Mutta en tiedä onko itsestä pelkkään istuma- & näyttöpäätetyöhön jos sitä sitten ehdotettaisiin. Toki työajat olisi aavistuksen mukavammat mutta sitten myös tavoitteet tulee työhön ja tunnustan että en ole sellainen tulostavoitteellinen myyjä vaan enemmänkin sitten asiakaspalvelija jos pitäisi valita. Esim. puhelinmyyjää minusta ei koskaan tulisi... Ehkä olisi vaan aikanaan pitänyt mennä lukemaan metsätalousinsinööriksi kuitenkin...

Jotta muutokset ei lopu siihen niin sitten esimieskin vaihtuu. Meillä oli tosi kiva esimies joka lähtee uusiin haasteisiin... Alan kohta Aina Inkeri Ankeiseksi: "Miksi kaiken pitää aina muuttua??????" Huomaa että nyt ei töissä ole itsellä ihan kaikki palikat aina kasassa. Normaalisti en anna asioiden hirveästi stressata kun meillä kotona on isäntä joka stressaa kaikkea eikä missään näe suuremmin positiivisia asioita, mutta nyt vähän stressaa itseä. Yritän saada edes nuo kouluhommat kasaan joten kuten vaikka en sitten pankkityötä enää tekisikään. Aika tylsää olisi jos ihan lopussa pitäisi jättää kesken. Pitää viimeiset pari viikkoa ennen lomaa yrittää metsästää sopivia näyttökeissejä ;).

No jotta uuden oppiminen ei loppuisi niin kävin tuossa yhden viikonlopun kestävän kehätoimitsijakurssin. Ja pääsin jopa läpi. Nyt pitäisi päästä tekemään harjoitteluita mutta vähän työt ja omat näyttelyt haittaa vielä. Yritän kesällä päästä tekemään harjoittelut kun Murukin on sitten karvaton niin ei tarvitse mennä näyttelyihin. Työvuorot tulee aina kolmen viikon jaksoissa joten hirveän pitkälle eteenpäin ei tiedä työvuoroja jotta voisi tarjoutua harjoittelemaan. Nyt odotan kesälomalistaa josko sattuisi näyttelyitä siihen ja kohtuumatkan sisään. Harjoittelijat kun ei saa mitään korvauksia. Uskon että tuo pyörittävän homma onnistunee mutta jänskättää tuo kirjoittaminen! Että miten ehtii kirjoittamaan ja vielä niin että siitä saa jotain selvää??? Toivottavasti kohta siirrytään siinäkin tietokoneaikaan. Vaikka en kyllä tässäkään lajisssa ole maailman nopein. Mutta ehkä selvää saisi paremmin :). Toivotaan että jossain sattuu tuomari jolla lyhyet arvostelut ja pitkät tuumaustauot että ehtii kirjoittaa ja pitää kaikki kirjanpidot!

IMG_20180310_095805_366.jpg

Nyt on yhteishakukin ohi ja kesäkuussa sitten varmaankin tulee tieto että Nina menee lukioon. Pitkään arpoi lukion ja ruokapuolen tutkinnon välillä. Kaksoistutkinto sitten taas ei innostanut. Toivotaan että jaksaa keskittyä lukemiseen... Nyt Ninalla on kesätyön metsästys käynnissä. Toivotaan että irtoaa isosen homman lisäksi edes joku parin viikon työpaikka. Aika monta "valitettavasti sinua ei valittu" mailia on tainnut tulla :(

Näyttelykausikin tuli avattua viime sunnuntaina Lahdessa. Tuomarina oli irlantilainen Jean Lawless. Hoffeja oli ilmoitettu 29, paikalla oli 26 kpl joista yksi oli pentu. Uroksia oli 11 kpl ja narttuja 24 kpl. Uroksista kaksi sai sa:n ja paras uros kera sertin ja cacibin oli Pirrelina Ikaros. Nartuissa viisi sai sa:n. Yksi nuorten luokassa, kolme valiota ja veteraani. Muru oli valioissa joita kolme kappaletta. Muru tuli toiseksi ja tosiaan kaikki valiot saivat sa:n. Paras narttu kehässä ykköseksi kera cacibin tuli Hofmacher Ruby, toiseksi nuorten luokan Hayaklause Ofelia kera sertin ja varacacibin, kolmas vetsku Skywatch's Moonlight Magic ja neljäs Muru. Muru oli paras (kiintiö) blondi :D. Ihan hyvä saavutus, varsinkin kun ei ole ihan kiinteimmässä kunnossa (niin kuin ei emäntäkään!).

Nyt pääsiäisenä olen ensin pitkänperjantain ja lankalauantain töissä ja sitten pääsiäispäivät käydään Imatralla näyttelyssä. Sitten seuraavana viikonloppuna olisi suunta Hämeenlinnaan kasvattajapäiville. Vaikka nyt ei kasvatussuunnitelmia tällä hetkellä olekaan.

Ehkä pääsiäisen jälkeen sitten yhdessä asiassa taas viisaampia? Tai jotain muuta voi suunnitella....Ja kun toukokuulle päästään niin eiköhän nämä työkuviot sun muut ala olemaan selvää kauraa niin pääsee kesää vietämään vähän huolettomampana. Toivottavasti siihen mennessä kaikki näytötkin palautettu ja arvosteltu pois alta. Talvilomalla odottaa yksi powerpoint esityksen tekokin :o. Katsotaan mitä siitä sitten tulee ;)

Oliskohan sitten muuta ihmeellistä? Isäntää vaivaa kaamea autokuume ja kohta voinee sitten sille Toyota vitsejä alkaa kertomaan kun pääsee Skeidasta eroon. Isäntäkin tuossa vietti synttäreitä ja ehkä tuo enteilee ensi vuoden pyöreiden aiheuttamaa kriisiä jo? Muuten ollaankin oltu pieniä nuhia ja kuumeita lukuunottamatta kohtuullisen terveitä. Ainakin toistaiseksi... vielähän nuo influenssat ja vatsataudit tuntuu kiertävän. Säät on olleet nyt aika kivoja. Aurinko paistaa yleensä koko työpäivän ajan ja kun astut koiran kanssa ulos, alkaa sataa vaakatasossa lunta :D. Eilen kun lenkkeiltiin niin alkaa olla jotkut paikat oikein kuravelliä kun lumet sulaa auringossa. Yök! Pitää kohta vaihtaa taas sellaiset rapatassujen väriset matot ...

Asiasta kuudenteen. Olen huomannut että mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän tulee sanottua mitä ajattelee. Onko muut huomanneet samaa? Ja tullut todettua että ehkä joskus kannattaa vaan pitää mielipiteensä omana tietonaan... Ehkä tämä on perinnöllistä tai jotain? Vai tuleeko sitä vaan kärttyisämmäki vuosien karttuessa. Minullekin tulee kesällä puolipyöreitä kasaan kuten lääkäri tämän kauniisti ilmaisi. Mutta ikä on numero enkä ajattele sitä. Pitää välillä oikein laskea paljonko mittarissa on. Ja valitettavasti liikaa siihen nähden mitä on kokematta elämässä vielä? Ollappa sitä rahaa ja aikaa............

Nyt tässä kaunista ja kuivaa kevättä toivoen, kuin myös tietysti jonkun sortin veikkausvoittoa, onnenkantamoista (onnenpotkua ei voi toivoa tässä tilanteessa) ja muuta kivaa! Munarikasta pääsiäistä tietysti! Joutuu suklaalakon lopettamaan pääsiäisen ajaksi kun pääsee Oreo-töhnämunien kimppuun. Jos sitten sen jälkeen jatkaisi suklaalakkoa ja lopettaisi vaikka alkoholilakon ;)

DSC_0107.jpg

Löytyisiköhän muutama kuvakin tähän loppuun:

DSC_0105.jpgDSC_0213.jpgDSC_0196.jpgDSC_0174.jpgDSC_0097.jpgDSC_0027.jpg

Saran synttäreiltä serkukset Olivia, Jadessa, Nina & Sara.

20180304_145600.jpg