Ei ole kuulumisia ollut mitä kirjoittaa, joten hiljaista on ollut. Tässä itse olen ehtinyt sairastaa oksennustaudin ja nielutulehduksen (taas). Viimeinen antibiootti meni tänään, toivottavasti tällä kertaa streptokokki B saatiin hengiltä! Niinpä ei ole tullut suuremmin harrasteltua mitään koirien kanssa tai ilman. Rinon kanssa välillä yritetään tottistella tuossa pihalla, mutta kyllä huomaa että sekin on ollut koko kesän kuin elopellossa. Nimittäin jos toisia koiria nähdään! Ensi viikolla alkaa taas tokoilut, joten yritetään taas ottaa itseämme niskasta kiinni. Torstaina EHKÄ mennään Kouvolan eläinsuojeluyhdistyksen järkkäämään mätsäriin vähän treenaamaan ja kannattamaan yhdistystä. Mutta jos sää on kamala, niin sitten jätetään väliin. Lauantaina olisi kotinäyttely Kouvolan raviradalla. Olen ilmoittautunut sinne töihin ja Rinon lisäksi esitän Neran. Rino on ilmoitettu sinne ihan kannatuksen vuoksi. Tuomari ei siitä tykkää, mutta kun sinne kerran mennään.... Talkoistakaan ei ole vielä tullut mitään tietoa. Miten perjantaina rakennetaan tai mitä lauantaina tehdään??? No jos ei mitään töitä anneta, niin sitten olen turistina.  Ei haittaa!

Rinon vekki silmäkulmassa on muuten parantunut, mutta karvat puuttuu ja se suorastaan loistaa valkoisena! Kohta meillä on musta hoffi valkoisin merkein, kun noita valkoisia karvoja alkaa ilmestymään. Jokaisen reiän kohdalle aina muutama valkoinen karva.

Totesin tuossa että me ei tänä vuonna taideta enää ehtiä BH-kokeeseen, kun päivät loppuu kesken. Aina kun olisi jossain lähettyvillä koe, niin minä olen töissä. No ei ehkä Rinokaan ihan valmis ole, mutta olisi helpompi treenata kun olisi joku "deadline". Tosin kilpailujännittäjänä olisin varmasti hermoheikko viimeistään viikkoa ennen koetta. Parasta olisi kun joku ilmoittaisi salaa ja raahaisi minut ja koiran paikan päälle! Mielellään suoraan töistä tms.

Siis tavoittaana olisi ensi keväänä BH-koe ja luonnetesti. Katotaan kuin meidän käy....