Tuli taas tehtyä Lahteen maksettu harjoitusreissu ;). Tuomarimuutoksen takiahan oltaisiin kyllä saatu rahat takaisin, mutta kun on noin lähellä ja Rinoa ei enää tänä vuonna ole mihinkään ilmoitettu, niin päätin käydä kokeilemassa. Italialainen tuomari oli siis muuttunut Paula Heikkinen-Lehkoseksi.

Pentuja oli vain kaksi. Muru ja Juurusjärven Diiva. Murulla oli kapea ja korkea pää mutta tasapainoisemmin kehittynyt runko. Pään mitalla siis hävittiin toiselle mutta sentäs saatiin Kp :). Murun arvostelu löytyy taas tuolta sivusta. Muru käyttäytyi taas paikan päällä oikein kivasti. Makoili välillä siellä reporankana kyljellään häkkialueella ja jopa leikki frisbeellä. Kehässä oli tylsää kun piti niiiiin kauan seisoa. Piti sitten alkaa taas hammastaa kaikkea mahdollista hihnasta mun käsiin.

Rino oli taas henkeä täynnä kun otin sen häkistä. Viereinen cockerityttö oli sen mielestä tosi ihgu.... Yllättävää kyllä kehässä se esiintyi ihan nätisti. Eikä edes yrittänyt syödä kehän reunoilla hengailevia rotutovereitaan...Rino oli tällä kertaa liian karvainen (!). Pitäisi olla kuulemma sileämpi ja kiiltävämpi turkki. No näillä keleillä täällä maalla ei onnistu mitenkään. Koira kun kastuu joka lenkillä ja kun tuota karvaa oikeasti on!

Eli näin tänään. Harjoitukset jatkuu :)