Eilen sitten heräsivät mäkäräiset oikein kunnon parvinaOtsan rypistys. Niitä riittää tuossa pihalla, pellolla ja illalla jälkimetsässä. Enkä vielä älynnyt kaivaa myrkkyä esiin, mutta jos huomenna jo muistaisi lenkille laittaa... Pääskysetkin taisi muuttaa takaisin, kun niitäkään ei näkynyt, vaikka tuota ruokaa olisi nyt yllin kyllinSilmänisku.

Eilen otin lenkin yhteydessä keppitreenin ja kaikki kepit Rino ilmaisikin. Tosin polun pätkä mentiin kahteen kertaan edestakaisin. Illalla treeneissä oli sitten taas meno päällä. Oli meidän eka metsäjälki ja välillä piti ihmetellä sitä ihmispaljoutta ja "perässä hiihtäjää". Päästiin kuitenkin loppuun asti, jossa ei kyllä merkannut keppiäkään, kun hiffasi loppumerkin! Sitä piti sitten ihmetellä, kun sellaistakaan ei ole meillä ollut! Tuomio: lisää namia jäljelle, loppumerkki pois! Tänään lenkillä taas tein keppitreenin ja kaikki ilmaistiin. Ehkä ne joskus löytyy jäljelläkin! Täytyy yrittää tehdä yksi jälki ennen perjantain treenejä. Tosin on lupaillut huomisesta alkaen vesisadetta ja nuo työt taas vähän haittaa harrastusta.

Nyt täytyy mennä mannapuuron keitttoon, että lapset saa ruokaa ja sen jälkeen kai jatkettava ikkunanpesua... Illaksi taas sitten töihin.