Kuopion laput tulivat keskiviikkona. Perjantaina on 24, lauantaina 27 ja sunnuntaina 21 hoffia. Tosin lauantaille tuli vielä tuomarimuutos. Stefan Sinko vaihtui Åke Cronanderiin. Nuo ruotsalaiset eivä oikein Rinosta tykkää, mutta mennään nyt sitte näyttäytymään sillekin... Tällä hetkellä lupaa poutaa perjantaille ja sitten sataa kaksi päivääOtsan rypistys. Toivottavasti ennusteet muuttuvat vielä parempaan suuntaan. Ei siitä auringosta niin väliä, kunhan ei sada!

Eilen illalla/yöllä saatiin muutaman ukkoskuuro, mutta onneksi eivät olleet mitään kaameita. Nyt onkin jo ihan siedettävä sää. Ulkona juuri pilvet repeilevät ja mittari näyttää +22,6 C. Eilen kävin pyörälenkilläkin Rinon kanssa ensimmäisen ukkosen jälkeen. Kosteaa kyllä oli, kun vesi nousi höyrynä ylöspäin. Nyt taas pystyy koirienkin kanssa lenkkeilemään, harrastamaan yms.Hymy Lupailee päivälämpötiloiksi tuollaista +25C, mikä on oikein sopiva!!! Iltaisin sitten pystyy jo jotain tekemäänkin. Tosin työt haittaa harrastuksia. Tänään iltaan, lauantaina 9,5 tuntia työmaalla, sunnuntaikin menee töissä... seitsemän päivän putki alkaa tänään ja päättyy sinne Kuopioon lähtöön.

Ensi viikolla aukeaa taas jo päiväkotikin ja nuorimmainen pääsee sinne. Kahden viikon päästä alkaa koulut ja tokaluokkalainen pääsee matkaan. Eli syksy ja arki palaa kuvioihin. Ei aikaakaan kun on jo jouluNauru. Toivottavasti tulee kuitenkin vielä pitkä ja lämmin syksy, eikä sitten sada koko syksyä näiden helteiden päälle!!!