Iski sitten lauantai iltana vatsakipu ja kuume ja sunnuntai aamuna aloin sitten tekemään tuttavuutta tuon vessa pöntön kanssa tiiviisti. No eihän siinä mitään, mutta kun olisi ollut työpäivä! Siinä sitten häiritsemään pomon ja työkavereiden sunnuntai aamua, että josko joku voisi mennä töihin puolestani. Onneksi niin ihana ihminen löytyi! Kävin sitten päivystyksessä hakemassa saikkulapun ja ottivat verikokeet, kun olin kuumeessa ja lakanan valkoinen. Niistä ei onneksi löytynyt mitään eikä tarvinnut jäädä lääkärille jonottamaan ( vaan pääsin takaisin soffa-wc linjalle kotiin). Kuume laski tänään aamulla ja pikkuhiljaa olen alkanut jotain pientä nakertamaankin. Mutta kyllä on olo kuin tiskirätillä. Tuo kuume vei voimat ihan täysin! Vähän kun on pystyssä, niin pitää nukua pari tuntia perään. No huomenna olisi pakko saada itsensä taas "kasaan" ja keskiviikoksi töihin. Mieluusti olisin kyllä ollut töissä miljoona kertaa, kuin mahataudissa vuorokauden!

Viime yönä oli kesän ensimmäinen ukkosen ilma. Tuosta sohvalta sitä vähän pälyilin, kun yritin saada nukkumattia kiinni ;). Roki tunki päänsä sohvan taakse, kuin strutsi hiekkaan... se kun on vanhemmiten tullut ukkosherkäksi. Kummallista vaikka muuten on tuo kuulo heikentynyt! Mutta koirathan aistii kai ukkosen meitä aikaisemmin... Nyt on sitten tullut sitä kauan kaivattua vettä ja saa kyllä vielä sataa minun puolestani. Kunhan viikonloppuna sää suosisi... ollaan menossa Monzahovan kennelpäiville lauantaina. Toivottavasti nähdään edes muutamia Rinon sisaruksista ;). Pääsevät vähän riehumaan keskenään.

Hoitelin sitten tuossa koirat muutenkin; putsasin korvat ja harjasin kaikki. Siinä kun ei tarvii olla jaloillaan! ( ja taas piti nukkua sen jälkeen). Nyt pitäisi vielä pesaista kaikki joku päivä kun jaksaa. Sitten voi laittaa ne punkkimyrkyt vihdoin poitsuihin.

Muistaakos muuten kukaan milloin pennut vaihtaa pentukarvan oikeaan??? On päässyt vuosien varrella unohtumaan totaalisesti ;)