Tänään siis heräsin jo klo 5, kun koirat alkoi aamuisen ruuan laulannanHuuto. Ei ne mitään ruokaa siihen aikaan saa, mutta tämä kesäinen aamun valkeus kai vähän sekoittaa niitä??? Rino nyt ei muutenkaan saanut ruokaa, kun oli kehä tiedossa aamulla klo 10. Kun sitten laskin sen pihalle että lähdetään ajelemaan, niin poitsu päättikin tehdä pienen aamulenkin. Pellolla oli kaksi kurkea ja niitähän piti lähteä lennättämään. Tosin meni vähän pieleen kun linnut oli ison ojan toisella puolella ja Rino kai totesi että ne oli vähän liian isoja hänelle... Päätti sitten kuitenkin tulla karjuvan emännän luo rapaisine tassuineenPäättämätön. Koira autoon ja menoksi.

Auton sain kohtuullisen matkan päähän vinoparkkiin kadun varteen. Siitä sitten raahasin häkin ja koiran sisälle ja "leiriä" tekemään. Olikin sitten hyvää aikaa odotella kehää ja seurustella muiden hoffi-ihmisten kanssaHymy. Ja syödä vähän aamupalaa, kun ei aamulla vielä oikein maistunut.

Tuomarina meillä oli keski-ikäinen kanadalainen Carmen Haller. Oikein mukavan oloinen, mutta en sitten tiedä paljonko on hoffeja arvostellut??? Uroksissa junnuluokassa kolme, joista yksi poissa. Molemmat saivat eri:n ja sa:n. Nuorten luokan ainut uros sai myös eri:n sa:lla. Avoimessa luokassa meitä olikin jo 10. Viisi sai eri:n ja muut eh:n. Myös Rino sai eri:n vaikka me jouduttiin/saatiin heittää yksi kierros muita enemmän kehässäNauru. Tuomari ei enää juoksuttanut koiria vaan laittoi suoraan järjestykseenYllättynyt. Luokan voitti vaalea juuri kaksi vuotta täyttänyt Stelmo's Iceman. Rino hienosti toinenHymy. Kolmas Damirazin Dervaleijona ja neljäs Daffenhof Kronos. Käyttöluokan kaksi urosta sai eri:t ja sa:t, samoin valioluokan kaksi urosta. Veteraani uroksista toinen sai eh: ja toinen eri & sa. Paras uros kehässä ei taaskaan juostu yhdessä vaan jokainen erikseen. Ajattelin että varmaankin sijoittaa luokkavoittajat, mutta pieleen meni! Voittaja oli jälleen avoimen luokan voittaja Stelmo's Iceman (onnea!) ja sai sertin ja cacibin. Rino oli jälleen kakkonenYllättynytja varacacib. Kolmas taisi olla valioluokan voittaja Gipstern Fendor ja neljäs avoimen kolmonen Damirazin Dervaleijona kera varasertin.

Nartuissa junnuissa kolme tyttöä. Kaksi sai eri:t & sa:t ja yksi eh:n. Nuorten luokan ainokainen sai eri:n ja sa:n. Voimessa luokassa viisi narttua. Kaksi sai eri:n & sa:n, yksi sai "sileän" eri:n, yksi eh ja yksi h. Eli ei voi sanoa, ettei kaikkia värejä olisi jaettu ja kaikki eri:t olisivat saaneet sa:nSilmänisku. Veteraaneissa ainut narttu sai eri:n ja sa:n. Paras narttu kehässä voittaja oli junnujen voittaja Juurusjärven Aino kera sertin. Kakkonen veteraaninarttu Soffahoffin Eijankulta kera varasertin. Kolmas avoimen voittaja Stelmo's Hyacinth ja heille lankesi cacib. Nelonen oli Skywatch's Moonlight Magic. Narttu oli rop-veteraani ja rop kisan voitti uros.

Sitten piti vähän shoppailla koirille luita Rinolle pehmo. Olen luvannut jokaisesta ruusukkeesta pehmon sille. Se saa niitä sen verran harvoin, että entiset on hyvin nyljetty ennen uusiaSilmänisku.

Siitä sitten kamat kasaan ja rahtaamaan autolle. Kotona sitten kun Otto oli pihalla ja laskin Rinon autosta, niin niillähän paloi käämit toisistaan. sitten kun sai ne irti, niin jäähylle molemmat. Reikiä en vielä ole löytänyt, mutta varmaankin niitä on Otsan rypistys.  Nyt sitten taas ollaan ihan sovussa, mutta ei nyt ihan lähekkäin makaile...

Loppuun pakollinen poseeraus. Rinoa ei todellakaan enään tässä vaiheessa kiinnostanut tämä homma, kuten huomaatte:

Nyt kutsuu kohta sauna ja siideriKieli ulkona.

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!!!!

P.S. Arvostelu löytyy taas tuolta sivulaatikosta!