Tänään olenkin ollut melko reipas. Olin jo ennen klo 8 Prismalla. Kävin hakemassa Kennel-rehun autolta koirille lohiöljyä & merilevää. Sitten vein lohiöljyn henkilökunnan pakastimeen (vaikka lomalla olenkinCool) ja vein auton pesuun ja siitä sitten katsastukseen. Isäntähän korjasi perjantai-illan noita jarruja ja maanantaina kävin vielä säädättämässä/ilmaamassa jarrut ihan huollossa. Ja JEE läpi meni. Jotain tietty piti katsastusmiehen keksiä, niin toinen rekisterikilven valo pimeänä. Aikaa sunnuntaihin korjata! Sitten kävin kaupassa hakemassa eilen unohtuneet asiat ja sen öljyn taas kyytiin. Kotimatkalla vielä palautin kirjaston kirjat.

Tänään nyt sitten vihdoin sain itseni sinne jatkotoko ryhmään! Tosin matkalla huomasin jättäneeni namit kotiinNolostunut... Mutta koska olin viemässä pakettia postiin lähikauppaamme, niin ostin sieltä sitten paketin lihapullia mukaan. Myöhemmin huomasin miksi olivat niin edullisia... olivat eilisiä! Mutta kyllähän ne koiralle kelpasi!

Alkeisryhmissä näkyi olevan kaksi hoffiakin. Innokas merkkari ja pentumainen blondi. Treenit meni ihan ok. Olin hyvin ylpeä kun Rino tuli luokse, vaikka takanani oli toinen ryhmä treenaamassa. Olin aika varma että pyyhältää sinne. Ekalla kerralla tosin meinasi lähteä kun kouluttaja sanoi "kutsu". Vähän Rinolla alkoi tökkiä maahan meno, kun sitä otettiin useita toistoja. Kai se on isolle koiralle vähän jäykkää mennä monta kertaa maahan ja taas ylösKieli ulkona. Mutta taas saatiin juttuja mitä voidaan treenata. Ja se olikin ideana itsellä. Ei jää tahkoamaan aina samaa... Saa vähän intoa itselle ja koiralle vaihtelua.

Yksi ryhmäläinen siinä kysyi, että "onko tuo hoffi? Kun ei se oikein flätiltäkään näytä... jotain flätin & nöffin väliltä"Nauru. Eli siis sellainen on musta hoffi!

Huomenna tulee Ninan kummitätsy käymään... täytynee vähän siivota aamusta! Joku päivä täytyy yrittää tehdä Rinolle jälki ja lauantaina onkin isäni synttärit ja sunnuntaina sinne Tervikselle kääntymään pikaisesti aamusta... Sitten enää viikko kesälomaa sen jälkeenOtsan rypistys. Kyllähän sitä kotona olisi jos joku maksaisi siitä ilosta!!!