Eipä tässä ihmeitä ole tapahtunut. Työt haittaa harrastuksia ja nyt seuraavat kolme viikkoa varsinkin, kun sijaistan yhtä sun toista. Katsotaan olenko kolmen viikon päästä hermoraunio ja valmis hoitoon ;). Onneksi on näitä koiramaisia harrastuksia vähän nollaamassa päätä!

Rinolle tuli haettua Viron näyttelyvalion titteliä. Sertihän on saatu aikoja sitten, mutta vasta nyt heräsin asiaan kun Rinosta tuli Liettuan muotovalio. Posti sitten toi meille terveisiä Virosta (sertiruusuke on vanha);

200713%20001-normal.jpg200713%20003-normal.jpg

Sitten tuli perjantaina vihdoin postista Tervakosken näyttelypaperit. Hoffeja ilmoitettu 261 kpl. Numeroitten perusteella laskeskelin että järjestys on mustat, merkkarit ja blondit. Rino on valioluokan ensimmäinen ja Muru pikkunarttupentujen toiseksi viimeinen. Ja tietysti sattuvat päällekkäin. urospentuja on 10 kpl ja sitten alkaa narttupennut joita huimat 18 kpl! Käyttöuroksia on 11 ja sen jälkeen valiourokset 9 kpl. Eli jos "hyvin" käy valiot ja narttupennut kootaan yhtä aikaa. No Rinon kanssa ei kauaa vanheta kehässä, kun on ensimmäinen ja tiedän että sieltä tulee EH tai H (toivottavasti ei sen huonompaa....). Sitten voikin mennä heittämään Murun kanssa pakolliset rundit :). Sielläkään ei kauaa vanheta. Toivotaan että käyttöluokan uroksissa menisi aikaa enempi kuin urospennuissa.... ehtisi käydä Murun kanssa kokoomassa ja sitten sinkaista Rinon kanssa kehään siinä välillä :).

Tänään käytiin Murun kanssa harjoittelemassa ihan mätsärissä Inksassa. Tuomari kyllä unohti kopeloida meidät ihan tyystin, ei tainnut edes koskea koiraan. Keskittyi enempi meidän parina olleeseen pieneen valkoiseen jota kopeloi pöydällä. Mutta ihan tyytyväinen olen vaikka vähän Muru taas pomppikin ;). Sininen nauha ja isossa kehässä ei sitten enää kiinnostanut seistä yhtään. Kyllä toi kolme tuntia mätsärissä oli Murulle tarpeeksi. Mutta tuli kyllä tuota sosiaalista kontaktia. Muru vähän paini itseään kuukauden vanhemman mustan <3 hoffiuroksen kanssa (Bergenhovs Howie-Hide). Ja tosi nätisti leikki itsensä ikäisen käppänäuroksen kanssa. Joka tietty oli paaaaljon Murua pienempi. Ja olihan siellä blondihoffi Kevinkin <3.

Jossain mielenhäiriössä Muru tuli ilmoitetttua Helsinkiin pentunäyttelyyn 3.8. Sinne on ilmoitettu kolme pentua ja ryhmiksessäkin on vaan 4 hoffia. Rinoa ei ole ilmoitettu.

Enää viikko Tervikseen :). Siellä nähdään!

200713%20005-normal.jpg

200713%20009-normal.jpg200713%20012-normal.jpg