Vihdoin tuo rajanaapurikin alkoi puimaan näitä meitä ympäröiviä peltoja ja pääsen saa lenkkeilemään kohta metsään pellon poikkiHymy. Nyt mitä ollaan metsässä käyty, niin aina on löytynyt joko sienestäjiä/marjastajia tai hirvikärpäsiäOtsan rypistys. No ehkä kohta alkaa jo yöpakkaset, niin kaikki ötiäiset kuolee. Voisi ottaa sitten nuo punkkipannatkin pois. Tai en kyllä tiedä onko niissä mitään tehoakaan enää???

Ja viikon kuulumiset... Viime lauantaina käytiin likkojen kanssa Pestoomarkkinoilla. Olen AINA ollut töissä, mutta nyt sattui loman viimeinen päivä... niin olihan se mentävä. Mukaan tarttui kirjaston poistokirjoja (yksi koirakirjakin lastenosastoltaSilmänisku) ja lapsille karkkia. Sitten käytiin kuuntelemassa pikaisesti Tuttiorkesteria. Tuttiritarikin olisi Kouvolassa ollut sunnuntaina, mutta sinne ei nyt päästy...

Sunnuntaina oli sitten työnantajan järjestämä huvipäivä Tykkimäessä. Eli perheineen pääsee ilmaiseksi huvittelemaan laitteisiin ja ruoka & juoma talon puolesta. Lisäksi erilaisia kilpailuja ja tavarantoimittajien ja yhteistyökumppaneiden esittelyjä yms. Muuten hyvä, mutta aamullahan alkoi se vesikaadeOtsan rypistys. Koiraihmisenahän sitä osaa pukeutua sään vaatimalla tavalla. Eli pitkät kalsarit, fleecepusero, villasukat, sateenpitävä puku, kumpparit ja lippis. Lapsille samaan tyyliin päälle. Meitä ei palellut suuremmin, mutta isäntää vähän kun ei ollut niitä pitkiä kalsareitaSilmänisku. No laitteisiin ei tarvinnut suuremmin jonotella. Tosin Trombi ja Idän pikajuna eivät olleet sateen takia edes toiminnassa. Ja uutuuslaite Starflyer jäi jumiin yhdessä vaiheessa... No Tykkimäessä oltiin sitten ihan loppuun asti. Lapset sai olla koko rahan edestä... vanhempia alkoi jo hieman ryydyttää. Kotiin lähtiessä jo paistoi aurinkokinCool.

Tiistaina oli eka työpäiväPäättämätön. Kyllähän sitä kotona olisi jos joku elättäisi. Nyt vaan on "hieman" tiukkaa, kun itse on ollut lomalla ja isäntä lomautettuna pääsiäisestä lähtien. Nyt se pääsee kuluttamaan vähän koulun penkkiä... Tosin kutakuinkin samalla rahalla, kuin kotonakin olisi. Iltasella sain itseni pakotettua tokotreeneihin. Olikin ihan opettavaista ja taas tietää mitä treenata. Suoria perusasentoja, oikea aikaista palkkaamista, kaukokäskytystä...

Keskiviikkona Sara pääsi päiväkotiin ekan kerran sitten kesäkuun. Kyllä se on sitä odottanutkin! Minä sitten suuntasin Oton kanssa Anjalaan eläinlääkäriin. Otosta otettiin taas kilpparikontrolli. Ja lisäksi katottiin lohjennutta kannuskynttä. Miten joku voikin tutista niin paljon??? Kyselin Rinon lonkkakuvauttamisesta myös. Kuulemma sillä ei ainakaan ole kipeät lonkat, kun makailee ne takakoivet oikosenaanNauru! Jos on löysän oloinen/pentumaisen oloinen kannattaa odottaa kuvaamista, mutta jos hyvässä lihaskunnossa, niin mikäpä siinä. Täytyy nyt vähän kuitenkin odottaa, jos tuo runko nyt vielä muotoutuu... ja rahatilannekin voi vähän parantuaNolostunut.

Tänään käytiin Saran kanssa hammashoitajalla. Siellä piti heti ovesta sisään mennessä desinfioida kädet. Kaikki lelut ja lehdet oli poistettu. Lisäksi jos olisi ollut nuhaa/yskää, olisi pitänyt laittaa hengityssuojain odotusaulassa ollessa... Pitäisiköhän meidänkin kaupassa alkaa pitämään hengityssuojaimia, kertakäyttöhanskoja ja laittaa kortit & rahat vaan pöydälle eikä antaa asiakkaalle???

Tällä kertaa muistettiin soittaa Oton tuloksetkin. T4 37,8 TSH 0,36 ja suhde 105. Eli arvot kohdallaan ja jatketaan tällä lääkitykselläHymy.

Sunnuntaina olisi sitten se Porvoo. Onkin sitten lupaillut taas sadekuuroja sinne... ja siellä on noi parkkipaikat aina vähissä tai huitsun nevadassa! Ja opastuskin mitä sattuu. Ei siis ihan lempparinäyttelyitäni. Mutta kun nyt olen sinne ilmoittanut, niin mentävä kai on. Katsoin tuomariesittelystä, että tuo tuomari on eläinlääkäri. Olen kyllä käynyt kyseisellä tuomarilla pariinkin kertaan vanhojen koirien kanssa, mutta enpä ole tuotakaan tiennyt! Aina oppii uutta!

Sitten maanantaina onkin työmatka... eli Veikkausristeily. Pääsee ainakin syömään seisovaan pöytään NAMHymy. Sitä odotellessa...