Tänään kävin Murun kanssa korkkaamassa ensimmäisen oikean pentuluokan Porvoossa. Tuomarina oli Rainer Vuorinen joka ei koskaan ole oikein koiristani tykännyt. Mutta ilmoittauduin kun olen aina tykännyt Porvoon näyttelyistä, eikä ole moneen vuoteen tullut käytyä ;).

Kehä alkoi heti klo 10 ja ensin oli yksi blondi urospentu.Hänestä tuli pek 1 kp ja rop-pentu. Meitä narttupentuja oli jälleen kaksi. Eli taas Kieferhof's Janis Joplin ja Muru. Tällä kertaa Janis joplin voitti saaden kp:n ja ollen vsp-pentu. Muru pek 2. Tuomari sanoi että pitäisi takapäähän saada enemmän lihasta, että on ajoittan ahdas. Murulla on mielestäni ihan sopivasti lihasta ikäisekseen. Tuon i käistä kun ei voi vielä hirveästi lenkittää tai revitellä vaan antaa mennä paljon vapaana oman tarpeensa mukaan :). On toki ehkä hieman kinnerahdas, mutta saattaa johtua kyllä ihan kasvuvaiheesta kun ei hallitse kasvavia raajoaja. Toivottavasti ei kuitenkaan enää paljon kasva.

Käytiin hakemassa Hollolan Nahkapajan kojulta tilaamani panta Murulle. Tilasin vaaleasta nahasta tehdyn puolikuristavan pannan jossa niittejä :). Oli kyllä hieno! Nyt käytetään tuo nykyinen puolikuristava sen aikaa kun mahtuu (on Top Caniksen leveä kangas/heijastava panta) ja sitten otetaan uusi käyttöön. Lisäksi mukaan tarttui vähän luita.

Muru käyttäytyi oikein kivasti näyttelypaikalla ja kehässä hänellä oli hieman omaa kivaa :). Eli sitä vielä treenataan. Mitä eniten jännäsin oli miestuomari. Meillä kun on aina sattunut olemaan nainen kopeloimassa niin näyttelyissä kuin treeneissäkin. Mutta hienosti meni. Raineri suhtautui pentuihin mukavasti ja pennutkin tykkäsi.

En katsonut loppuun hoffeja kun alkoi keräämään aika tummia pilviä, mutta uroksista kukaan ei saanut Sa:ta.