Viikonloppu meni vapunpäivää lukuunottamatta töissä. Vappupäivänä tein Rinolle jäljen johon vielä vähän makkaraa laittelin. Maanantaina tein töiden jälkeen toisen jäljen ja tällä kertaa ilman makkaroita. Ja herrahan ajoi sen oikein hyvin. Vauhtiakin riitti ihan toiseen tapaan kuin makkaroiden kanssa. Kaikki neljä jälkeä (koko saldo) olen tehnyt rutikuivaan heinämaahan ja ovat vanhentuneet 20-40 milsaa. Kolmessa ekassa on ollut makkaroita koko ajan vähentäen ja pakasterasiassa makkaraa jäljen päässä (kansi tietty kiinni). Viimeisessä pelkkä palkka lopussa. Nyt täytyisi tehdä metsäänkin jossain välissä...

Eilen oli vapaapäivä. Aamupäivä meni Ninan kanssa kouluun tutustuessa. Ekalle luokalle tulossa 20 kpl muksuja ja tasajako 10+10. Ninahan meni tietysti etupenkkiin. Jos menee syksylläkin etupenkkiin, niin "pääsee" opettajan valvovan silmän alle. Sentään oli ikkunan vieressä. Itsekin tuli valittua ikkunan vierestä aina paikka jos mahdollista. Voi sitten katella ikkunasta pihalle kun on tylsää... Kunhan ope ei huomaaSilmänisku. Mutta ei etupenkkiin. Tosin pienimpänä minua aina opettajat yritti sinne saadaPäättämätön. Lopuksi käytiin ruokalassa syömässä. Ruokana oli stroganoffia... ei ehkä mikään houkuttelevin ruoka kouluun tutustuessa. Reksi oli ihan mukavan oloinen, ekan luokan opettaja oli sen oloinen että kuri ainaskin säilyyHymy. Koulussa ensi lukuvuonna 108 oppilasta ja 7 opettajaa. Eli ihan sopiva. Itse olen käynyt kyläkoulua, jossa oli n. 30 oppilasta ja 2 opettajaa. Siinä oli tunnelmaa.

Illalla sitten oli vuorossa jälkikurssin teoriaosuus. Siellä vierähtikin sitten 2,5 tuntia ja sittenkin lähdin vähän kesken pois, kun aamulla herätys ennen klo kuutta. Perjantaina olisi eka käytäntö, mutta olen töissä. Enkä viitsi vaihtaakaan, kun olen varannut aamuksi sen eläinlääkärin. Otan isännän sinne mukaan (kun kerran kotona on), niin on vähän helpompaa kahden koiran kanssa. Otto ainaskin viimeksi pisti vähän vastaan verikoetta otettaessa. Siltä täytyy katsoa ainaskin korvat, mahanahka ja yx talipatti. Rinolle rokotukset ja saavat vilkaista sen korvalehteä.

Ottivat nimittäin ekan kerran Oton kanssa yhteenOtsan rypistys. Juoksivat pihalla peräkanaa. Rinolla frisbee suussa ja Otto jahtasi sitä. Rino kolautti jalkansa trampoliinin jalkaan ja alkoi linkuttaa. Heitti sitten maihin ja Otto ottamaan frisbeetä. Silloin Rino alkoi puolustamaan "loukkaantunutta itseään" ja tappelu valmis! Kepin kanssa erottelin sitten ne ja vein Rinon sisälle. Silloin ei enää ollut koipikaan kipeä. Korvasta sitten löytyi pieni vekki, Otosta ei mitään.

Tänään eskareilla oli jalkapalloturnaus Sami Hyypiä areenalla. Pilkanmaan eskarit oli voittaneet turnauksen ja saivat jokainen mitalin. Arvatkaapa kulkeeko Nina nyt mitali kaulassa. Varmaan nukkuukin sen kanssaSilmänisku.

P.S. Haminan laput tulivat. Rino on herra 141. Toivottavasti sattuisi vähän aurinkoisempaa ja lämpimämpää. Bastionissa aina tuulee ja on kylmäOtsan rypistys.