Tänään sitten käytiin Anjalassa Rinon kanssa kuvattavana. Rino esitti painavan mielipiteensä tuosta neulalla kankkuun piikittämisestäHuuto. Näyttelyssä ei kyllä haitannut vaikka tuomari melkein nosti hännästä, mutta kun tuikataan kankkuun, niin pitäähän siitä vähän älähtää... Ei siis yrittänyt syödä eläinlääkäriä, mutta esitti että ei kiva juttu. Kyllähän herra siitä sitten simahti. Kaksi muutakin koiraa siinä laiteltiin unten maille samalla.

Rinolta kuvattiin virallisesti lonkat & kyynärpäät ja epävirallisesti olkapäät ja häntä. Kyynärpää ok. Lonkat ok, mutta sen verran löysää että lähtevät C/C. Eli ei herrasta ole siis siitoskäyttöön. Mutta eivät tule myöskään millään lailla haittaamaan Rinon elämää. Kaikkea saa harrastaa mielinmäärin. Olkapäät olivat ok. Kuvautin ne sen etujalan ontumisen takia. Mutta ei siis mitään siellä. Ilmeisesti revähdys ja tulehdus vain. Hännästä löytyi "surkastunut" nikama ("häntämutka"). Sellainen pieni kolmionmuotoinen nikaman jämä. Eläinlääkäri kommentoi että ei sitten näyttelyihin ole asiaa... Minä sitten että eipä tuo ole kyllä sitä haitannutNauru. Kokeili vielä häntää ja totesi sen jäävän niin hyvin sinne piiloon, että eipä sitä kyllä välttämättä huomaakaan!

Että näin sitten meillä. Itsellä on ollut tänään vähän heikko päivä. Piparit sain paistettua ilman niiden polttamista, mutta sulatin lohiöljyn tuossa ja sekoilin koirien ruokien kanssa... Kivaa huomenna aloittaa 9 päivän työputki, kun nyt jo menee näin heikosti. Seuraava HYVIN ansaittu vapaa siis joulupäivä.

Hyvää Joulun Odotusta! Enää 9 päivää jouluun...