Torstaina ehdittiin vasta toiseen aksaryhmään töiden takia. Töissä olikin oikeaa hulabaloota joten aivojen nollaus tuli aivan tarpeeseen. Aksassa olen huomannut että jos keskityt vain koiran tekemiseen, niin unohdat radan. Jos keskityt vain omaan ohjaamiseen, jää koira jälkeen. Kultainen keskitie olisi ohjata ja tukea koiraa sekä kuitenkin koko ajan tietää mitä seuraavaksi on edessä. Eli siinä ei saa yhtään ajatus katkeilla tai harhailla. Siinä mielessä erinomaista "terapiaa" kuten ratsastuskin olisi jos vaan olisi aikaa ja rahaa ;)

Taas meillä oli ihan oikeaa rataa. Murun kanssa meillä oli 15 estettä koska jätettiin kepit välistä. Olikin tosi mielenkiintoinen rata. Hyppy, hyppy, 90 asteen käännös ja esteiden välistä takaisinpäin, esteenkierto, hyppy, hyppy, hyppy, valssi, hyppy, kierto, u-putki,tiukka vasen, puomi, hyppy, hyppy, suora putki, keinu, 90 astetta ja puomi, hyppy. Pitäis varmaan alkaa piirtää kuvat näistä radoista :). Mutta tosi hyvin meillä meni! Ainoastaan kontakteilla pysähtyminen teki enempi tiukkaa ja keinulla vielä tarvitaan apua ettei kolahda niin kovaa maahan. Kontakteja pitäisi siis treenailla ainaskin. Pitäisi tekaista 5-6 hyppyestettä ja joku kontaktieste & rengas. Voisi sitten kotonakin vähän treenailla :).

Murun ilmoitin messariin itsenäisyyspäivän näyttelyyn. Varmaan ollaan karvattomia siellä kaikkien muiden kauniiden valioiden seurassa, mutta kannatetaan nyt Kennelliittoa. Kovasti tuossa yritän surffailla etsien ulkomaiden kv-näyttelyitä ensi vuodelle viimeisen cacibin metsästystä varten.Ja jos Rinon kanssa päästäisiin veteraanikehiin täällä kotimaassa ensi vuonna sitten...

Pitäisi myöskin tilailla Murulle aika lonkkakuviin. Anjalan Ell ei ota kimppakuviin, nyt laitoin kyselya Aitovettiin. Katellaan mitä siellä vastataan. Tai sitten mennään ihan yksin. Valitettavasti Murun ainut veli oli saanut lonkkalausunnon D/C :( .Siskoista on yksi käynyt kuvissa ollen B/B. Toivotaan että muutkin olisivat ok.

Nyt on lupailtu vihdoin yöpakkasia, joten kohta ehkä päästään mekin taas metsään! Toivottavasti ne hirvikärpäset vihdoin kuukahtaisi!!!