Harmautta on riittämiin ollut marraskuussa. Kun välillä on ollut joku päivä jolloin ihan pikkaisen pakkasta, niin siitä on kyllä nautittu mahdollisuuksien mukaan lenkkeillen. Mikä sen ihanampaa kuin koira pysyy kuivana eikä sisällekään tule hiekkalaatikollista hiekkaa :D. Aurinkoa nähnyt sen verran että ehkä se jossain tuolla pilvien takana paistelee? Tänään oli vapaapäivä ja koko päivän on satanut lumiräntää. Käytiin kuitenkin tekemässä metsälenkki. Muru sitten vetikin sohvalla päikkäreitä sen jälkeen ;).

Ei mitään ihmeellistä ole tapahtunut. Töissä alkaa pikku hiljaa kiireet lisääntyä kohti joulua mentäessä. Ekaa kertaa muuten tein videohaastattelun. Melkein yhtä jännää kuin livehaastattelu. Harmi vaan että oman läppärin kamera ja erityisesti mikki on aika onneton. Piti muutenkin tekniikan kanssa säätää ennen kuin sai sen toimimaan ;)

Kotona on yksi miesflunssaa poteva. Nina on aitajuoksuntreeniensä jäljiltä melko "rampa". Nikama pois paikaltaan ja mahdollista rasitusmurtumaa jaloissa. Sen kanssa lisäksi tässä yritetään koota pikku hiljaa vanhojentansseihin asusteita. Mekko ja vannealushame löytyy. Kengät ja boleromallinen tekoturkisjakku vielä hakusessa. Sen lisäksi Nina pähkäillyt että minne hakee opiskelemaan lukion jälkeen, että montako ainetta ja mitä aineita kirjoittaisi.

Lahden kisoihin laitoin maanantaina ilmon mutta en ole saanut mitään tietoa että mahduttiinko sinne? Pitäkää peukkuja että mahduttaisiin! Seuraavat kisat olisi sitten vasta helmikuussa ja mahtuuko niihin, on eri asia. Lisäksi sitten jo taas aletaan juoksuja varmasti odottelemaan eli ei viitsi enää maaliskuulle edes yrittää ilmoittaa :(.

Meidän kulmilla on ilmeisesti myös susihavainto taas. Kun joskus saisi tuon tontin aidatuksi niin pysyisi edes omat koirat omalla tontilla. Eihän tuo metrinen aita sutta pitelisi mutta omia koiria se kyllä on tähän asti pitänyt mutta osaavat kiertää sinne missä aitaa ei ole ja sieltä mennä pellolle haukkumaan mm. ketulle.

Postilakko loppui tänään. Meille ei lakon aikana ole tullut yhtään mitään postia. Tänään heti tuli laatikollinen ja varmaan seuraavat päivät on laatikko täynnä (toivottavasti ei laskuja!). Messarin numero tuli eilen sähköpostiin. Muru taisi olla nro 2014.

Tänään käytiin myös katsomassa kolmea tosi ihanaa shiban poikapentua Saran kanssa. Laitan tähän kuvia vielä lähipäivinä kun tyhjennän puhelimesta.

20191127_181143.jpg20191127_184922.jpg

Sunnuntaina onkin jo ensimmäinen joulukuuta ja ensimmäinen adventti ja Saran riparin aloituskirkko. Ripari on heti kesäloman alussa. Sinähän ne kuulumiset sitten taas oliskin.