DSC_0101.jpg

Selkäkuvista ei ole vieläkään kuulunut mitään! Niitä ei kai lausuta joka päivä tai joka viikko tai sitten niissä on ruuhkaa.... Alkaa vähän jänskättämään mitä sieltä tulee???

Tällä viikolla tuli aksailtua oikein kaksi kertaa. Torstaina oli normitreenit jossa radalla oi takaakiertoja ja kaikensortin pyörimisiä. Melkein alkoin itkemään kun sitä kävin läpi... No rämmittiin me se läpi, ei kerralla kuitenkaan yhtään kertaa. Jos meni hyvin niin tietysti unohdin minne olin seuraavaksi menossa. Tai en odottanut koiraa tai.... Lauantaina käytiin sitten taas keppitreeneissä. Niissä tuntuu joka toinen kerta menevän tosin hyvin ja joka toinen kerta tyydyttävästi. Nyt oli ne tosi hyvät treenit :). Vaikka ei me tuossakaan olla mitään maailman nopeimpia niin kuin ei missään muussakaan :). Mutta jos sitten joskus oltaisiin sen verran virheettömämpiä jos minä joskus opin ohjaamaan oikein ja opin muistamaan radan?????

Viikon päästä onkin sitten messarin näyttelyt. Muru tosiaan ilmoitettu vain sunnuntaille (lauantaina olenkin ihan kunnon päivän töissä). Valioluokassa taitaa olla ihan reippaasti narttuja. Varmasti ainakin Hayaklause Ingrid, Hofmacher Milan, Muru, Skywatch's My Love Miracle, Steinroller Sigrid.... Eihän meidän teinillä siellä ole mahkuja mutta mennään taas hakemaan kokemusta. Hoffien kehä on tänä vuonna yläkerrassa! Kiva roudata sinne koira, häkki ja kamat :(. Häkkialuekin on eri paikassa kuin kehä.... Pöh! Pitäisköhän kamera roudata kuitenkin paikalle. Onhan siellä sukulaiskoiria ja tuttujen koiria. Viime vuonna hajotin sen näytön juurikin messarissa...Tosin kohta voisi kyllä päivittää tuon rungon kun rikastuisi hieman.

Rikastumisesta puheenollen, tuli tehtyä nuo Pietarin ilmotkin. Ylihuomiseen mennessä saa ilmoittaa vähän halvemmalla. Pidetään peukkuja että tuo reissu onnistuisi ja tarpeeksi olisi lähtiöitä ettei tarvitsisi taas etsiskellä uutta kyytiä kuten viimeksi tuon firman kanssa kävi...

Vapaan viikonlopun kunniaksi on eilen käyty työpaikan pikkujouluissa. Ei tullut kyllä kovin kauaa oltua kun olivat jo kolmannet pikkujoulut tällä kaudella. Yhdet vielä jäljellä. Tosin puolet näistä olen autolla liikkeellä. Vuosiin ei ole ollut näin monia pikkujouluja! Sitten tänään tuli siivottua taloa ja laitettua joulukuntoon. Pitää vielä tiistaina kun on seuraava vapaa yrittää tehdä loppuun... Myös joulukortit on tilattu. Nyt pitäisi alkaa keksiä joululahjoja ja keskittyä messarin vaatekriisiin :).

Rauhallista Joulunodotusta ja toivotaan sitä pakkasta ja lunta takaisin. Poltellaan kynttiköitä ja kuunnellaan jouluradiota :)