Kirjoitin tuon jo kerran, mutta blogi sai jonkun tiltin kesken kirjoituksen!

Lauantaina vietettiin Ninan nimppareita isovanhempien ja kummien kanssa. Oikeasti ne olisi tänään, mutta kun on äänestyspäivä ja muuta niin päätettiin viettää eilen. Tarjolla oli mm. appelsiini-valkosuklaa täytekakkua, kinkkujuustopiirasta, banaani-jogurttikakkua ja pullaa ja pipareita. Hyvin tuntui kelpaavan. Piirakkaa olen tehnyt ennenkin, mutta täyskäri oli bongaus Hellapoliisin kakkublogista. Täytyy tehdä toistekin =).

Yöllä tosiaan myrskysi ja satoi... ja sataa edelleen. Tuo yskä piti jonkun verran hereillä, niin oli aikaa kuunnella myrskyä. Isäntäkin muutti alakertaan nukkumaan. Ei tunnu apteekin yskänlääkkeet tehoavan. Pitää kai käydä anelemassa jotain työterveydestä :(

Lähdin sitten aamupäivällä ajelemaan Lahteen Rinon kanssa. Sykkeen parkkihallissa oli  epävirallinen pentunäyttely. Rino oli aluksi hvinkin reipas ja sai rapsuttelijoita. Toiset koirat oli myös kovin kivoja, tuossa iässä kun tullaan vielä toimeen keskenään ;). Kommentteja oli mm. Onko se flatti? Kuinka vanha? Onpa se iso! Taitaa noita mustia olla harvemmin?  Tuntui taas että Rino oli vähintään norsun kokoinen... minusta se on ihan normaalin hoffipojan kokoinen. Täytyy viikon päästä vertailla... jos mennään samaan paikkaan näyttelyyn??? Rino sitten alkoi jostain syystä arastelemaan lattiaa, ilmeisesti huomasi sen liukkaaksi. Alkoi sitten "painumaan kasaan" ja ei suostunut liikkumaan. Kävin sitten kuitenkin kehässä, kun kerran sielä oltiin. Arvostelu löytyy tuosta vierestä "Rinon arvostelut". Sileä punainen ja kotiin lähtö. Täytyy yrittää käydä asematunnelissa tms. harjoittelemassa viikolla ja samoin mentävä näyttelytreeneihin. Siellä tosin on keinonurmi, joten ei tähän pulmaan kovin auta. Vinkkejä???

P.S. Äitini on keksinyt Rinolle lempinimen; Pataässä =)