Eikä lumesta saati pakkasesta tietoakaanOtsan rypistys. Vähän niitä tarvittaisiin joulumielen saavuttamiseen... Lahjat alkaa olla kasassa yhtä lukuunottamatta. Joulukortit tulivat tänään postissa. Jos niitä sitten vaikka itsenäisyyspäivänä kirjoittelisi. Eilen käytiin Lahdessa Kärkkäisellä, mutta ei oikein mitään kivaa löytynyt. Samalla käytiin tyttöjen vaaria moikkaamassa.

Nettiin on tullut Voittaja-näyttelyiden aikataulut. Lauantaina kehä alkaa klo 9 ja sunnuntaina klo 12 (junnut sunnuntaina viereisessä kehässä yhtä aikaa). Tällä kertaa hoffit ovat molempina päivinä sisällä. Katsotaan nyt lähdetäänkö Rinon kanssa? Riippuu miltä tuo liikunta näyttää... Laitoin sen nyt lepoon (ei lenkkejä). Katotaan mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään??? Joka tapauksessa menossa kuviin parin viikon päästä, niin katellaan mitä tehdään jos vielä onnahteleeItku. Olisi se sääli jäädä pois, kun sitten ei ole aikoihin tiedossa näyttelyitä jonne oltaisiin menossa...

Huomenna olisi kuitenkin tarkoitus mennä tokoilemaan viimeisen kerran tänä vuonna. Vähän tuossa ulkona äsken treenattiin. Pitäisi emännän vaan olla aktiivisempiSilmänisku. Ehkä tämä lepo käytetään enempi treenaamiseen? Pitäisi nyt talven aikana alkaa kai sitä noutoa rakentamaan... Siinä sitten talven tavoiteHymy.

Pitäkää peukkuja ja lähettäkää "parantavia" ajatuksi Rinon koivelle Silmänisku.