Maaliskuussa sitten opintojen vastapainoksi tuli kuunneltua webinaari liittyen koirien lisääntymisjuttuihin/pentuihin. Vaikka tällä menolla jää kyllä kasvattajanimi käyttämättä. Murun kanssa ei astutukset onnistuneet ja Rozalla on C-lonkat. Toki voisihan sitä käyttää, mutta mistä löytää sopiva tarpeeksi terve uros joka täydentää Rozan heikkouksia. No, katsellaan vaikka ensi vuonna vielä luonnetesti. Rozan kanssa käytiin tutustumassa Haminassa koirauimalaan. Onneksi oli tuollainen yhdistyksen kautta halpa aika, sillä Roza saatiin 15 minuutin aikana kerran altaaseen ja se oli siinä. Se kun haluaisi hypätä, ja siellä ei reunoilta yms. hypitä. Niinpä tuli todettua, että jatketaan luonnonvesissä uimista sitten. 

Maaliskuussa oli myös talviloma ja sopivasti siihen sattuin opinnäytetyön esittelyseminaari. Tuli myös kuunneltua webinaari Peko/sortumaetsinnästä. Nämä on kyllä mielenkiintoisia. Lisäksi tuli käytyä verenluovutuksessa ja vähän koirien kanssa harrasteltua. Lisäksi tuli talkoopisteitä hankittua kahden rallykisan verran, koska Rozalla alkoi juoksut heti kun ilmoitin sen sinne. 

Nox kävi Tuulivetissä ortopedillä, joka kuvasi siitä lonkat, selän yms. Onneksi ei löytynyt muuta kuin venähdys ja verenpurkuma/turvotusta hangessa leikkiessä sattuneen tapaturman seurauksena. Tosin vakuutusyhtiö oli pitkään sitä mieltä, että tapaturmassa pitää näkyä verta ja suolenpätkiä, ennen kuin voi korvata mitään!!! Niiden mielestä tapaturma ei voi olla sisäinen. Nox sai kipulääkekuurin, nivelravinteen tyyppistä juttua ja ruokintavinkkejä. Sitten keskusteltiin sen vakuutusyhtiön kanssa useamman kerran....

Maaliskuussa Rozakin pääsi ekan kerran pitkästä aikaa aksailemaan kynsivamman jälkeen. Vauhtia riittää, mutta keinu on mörkö.

Sara myös sai vuokrakämpän ja muuttaa poikakaverin kanssa yhteen, eli meillä on vaan me kaksi & koirat & kissat.

20230408_140806.jpg20230313_115818.jpg