Tänään Muru siis 4 kuukautta "vanha". Kuumimmat helteetkin hellittivät, niin on koirillakin helpompi olla.

Rinon kanssa oltiin perjantaina koko päivä erämessuilla paikallisen palveluskoirayhdiksen ständillä. Rino oli ns. rapsuttelukoira ja ihan hienosti ne rapsuttelut menikin. Sitten jostain syystä päätti yrittää syödä yhden keeshondin. Onneksi ei saanut sitä kiinni kun sanamukaisesti roikuin Rinon perässä. En tiedä mikä muukalaisviha siihen iski! Tosin nyt kun muistelin niin jokaisen hoffiuroksen kanssa on kerran tullut samanlainen tilanne vastaan. Roki yritti syödä kerran kehässä toisen hoffin (tosin toinen aloitti), Otto pk-kentällä lappalaisen ja nyt Rino kessun. Yleensä itsellä on silmät selässäkin näiden kanssa, mutta aina ei kaikkea voi kai ennakoida. Uhkasinkin tehdä Rinosta pallittoman kotihoffin! Tosin pallit ehkä lähtee muutenkin. Leikkaamaton uros ja narttu samassa taloudessa.... Rinolla kun ei lonkkien takia ole tuota jalostusarvoa(C).

Muru oli sitten lauantaina meidän mukana erämessuilla. Ensin käytiin kiertelemässä ja sitten menin Murun kanssa muutamaksi tunniksi taas ständille. Muru ensin puhisi muille koirille, mutta äkkiä se teki tuttavuutta. Ihan paras sen mielestä oli Bruno-labbis <3. Ikää papparaisella oli jo kahdeksan vuotta, mutta oli kyllä valmis pieneen painiin. Minusta ihanin tuttavuus oli 13-viiikkoinen? pitkäkarvaisen weimarinseisojan pentu. Aivan ihana!!!! Muru olikin sitten aikans väsynyt kun kotiin tultiin. Olin kuitenkin ylpeä että osasi nukkua ja syödä ihan vieraassa paikassa ja hälinässä. Ja emännän täytyisi ottaa hihnatreenit ohjelmaan....

Murun strategiset mitat noin suunnilleen; 48 cm ja 16 kg. Paino on vähän alakantissa koska Muru on ollut vähän ripulilla. Lopulta laitoin sen Canikurille ja pienelle paastolle. Nyt vedetään raejuustoa ja sitten palaillaan kuivamuonaan takaisin jos hyvältä näyttää. Muuten on ollut kyllä pirteä ja leikkisä ja söisi kyllä mitä annetaan. Paitsi riisi ei arvon neidille kelvannut ollenkaan! Toivotaan että tuo maha nyt olisi rauhoittunut. Ei olla jälkiäkään tehty kun en ole uskaltanut antaa mitään ylimääräistä syötävää.

Muutama kuva. Erillinen kuvareportaasi tulee myöhemmin. Yritän samalla ladada facebookkiin videota, niin kone kaatuu jos yritän laittaa tähän lisää ;)

Muru osallistuu myös puutarhan hoitoon. On tänään kaatanut osan kurjenmiekoista, yrittänyt syödä ruusun tai pari ja kaataa pionit;

kesa13%20040-normal.jpg

Walking in the air;

kesa13%20059-normal.jpg

Löytyi joku puruluun jämä ulkoakin. Muru osaa tietysti myös haudata syötäviä juttuja. Tosin yhtä huonosti kuin Rino, eli vähän pökitään kuonolla jotain muka siihen päälle. Yleensä haudattava näkyy ja nenä vaan on mutainen tai verillä. Piilottamaan tavaroita Muru on kyllä ekspertti. Muutamakin käsine on sen suussa kadonnut johonkin puskaan ja sitten se itse seuraavana päivänä käy sen siirtämässä seuraavaan puskaan!

kesa13%20071-normal.jpg

Guten Nacht!

kesa13%20095-normal.jpg