Kun kaikki muutkin ovat joutuneet käymään eläinlääkärillä, niin käytiin sitten mekin! Eilen tilasin ajan Otolle ja sainkin sen täksi päiväksi. Ottohan on kapsutellut & kirputtanut itseään pitemmän aikaa. Lisäksi siitä löytyy punaisia "renkaita" ja ruven tapaista. Lisäksi karvaa on vähemmän kuin ikinä. Hännästäkin löytyy vaan hapsut, ei muuta. Noin karvatonta häntää sillä ei ole ollut edes ennen kilpparin toteamista ( ja arvot oli silloin ihan pe*****llään)Yllättynyt. Otolta otettiin raapenäyte, josta tutkittiin hiiva (ei löytynyt), sitten putkellinen verta (otetaan kilppariarvot & niiden suhteet). Verta antoi tällä kertaa ottaa ihan nätisti. Muuten olikin ihan tönkkö koko koira ja tärisiOtsan rypistys. Autosta sitten kyllä kuului kunnon vahtihaukku, kun odottelin hiivanäytteen valmistumista & lääkkeitä. Saatiin siis kolmen viikon antibioottikuuri. Huomenna saadaan kilpparikokeiden tulokset. Jos viikossa ei kapsutus lopu, niin soittamalla saadaan kortisonia lisäksi. Toivotaan että tehoaisi... Lisäksi neuvo pestä Otto Malasebilla (hiivashampoo), kun alkaa ruvet irrota. Hiiva saattaa tuosta antibiootista nimittäin lehahtaa. Otto pestiin jo reilu viikko sitten sillä, kun tuoksahti vähän sellaiselle makealle. Lisäksi olen antanut ruuan sekaan maitohappobakteeri tabun ja lirauksen Molkosania. Juuri tuon hiivan estämiseksi. Toivottavasti nyt kuuri tehoaa!

Sieltä kun tulin kotiin, bongasin vuoden ekan punkinHuuto. Oli Rinon poskessa... taitaa punkkipantojen teho pikkuhiljaa heiketäNolostunut? Onneksi tuollaisessa mustassa koirassa näkyi vaalea punkki tosi hyvin. Ja yllättävän hyvin Rino antoi sen ottaa pois. Ei ollut "syönyt" punkki ja lähti kokonaan. Putsasin kohdan ja siinä on vielä pieni patti.

Tänään oli tarkoitus mennä myös ekaa kertaa tokon jatkoryhmään, mutta sepä olikin peruttu möllitokon takia. Onneksi tuli luettua aamulla Kssk:n sivuilta! Päätin sitten kuitenkin mennä alkeisryhmään, kun ollaan vähän kesätauon jälkeen ruosteessa. Samalla toisella silmällä yritin katsella möllitokoaViaton. Rinohan piippaili muille, kun odotettiin koulutuksen alkua. Mutta aika hyvin sain kuitenkin kontaktin toimimaan. Ja päästiin pujottelemaan yms. sosiaalista tekemistä, mikä on aina tauon jälkeen positiivista. Meidän seuraamista kehuttiin, vaikka olikin kuulemma enempi PK-seuraamista (eli kääntää vähän eteen). Mutta olen tyytyväinen että yleensä seuraa oikealla paikalla ja ottaa kontaktiaHymy. Jonkun verran ollut ongelmia keväällä, kun seurasi aavistuksen takana.

Siinä taas tärkeimmät. Torstaina esikoinen aloittaa koulun, joten sitä jännittäessä...