Tänään siis itse bongattu eka västäräkkiCool.

Hetki taas vierähtänyt kun on tullut kirjoitettua. Treeneissä yhä kaivataan sitä näyttävyyttä siihen tekemiseen. No ryhmässä on kaksi belkkaria, australian paimenkoira ja suursnautseri... vertaa siinä sitten hoffia niihin. Varsinkin hoffia jota ei leikkiminen kiinnosta. Huomenna viimeinen treenikerta jossa tarkoitus aloittaa Rinon kohdalla luoksetulolla. Et jos olis sitten innokkaampi... Sen jälkeen on vielä yksi teoria kerta. Sain jopa ilmoitettua meidät sinne jälkiryhmäänkin. Katotaan sitten miten töiltä sinne ehditään...

Eilen illalla kahdeksan aikaa lähdin (kun isäntä vihdoin kotiutui) lähdin Rinon kanssa metsään. Ollaan koko talvi siellä lenkkeilty eikä olla törmätty keneenkään. Toki siellä muitakin liikkuu jäljistä päätellen. Eilen sitten Rino jäi jotain haistelemaan vähän minusta jälkeen (normaalisti menee edellä väh. 100m). Yht'äkkiä loikkasi ohitseni jumalattomalla loikalla taakseen katsoen. Minähän olin varma että vähintään se törmäsi käärmeeseen! Vilkaisin minäkin taakseni ja näin koiran jalat kuusen takaa. Äkkiä Rino kiinni ja siinä vaiheessa vieras koira oli jo kadonnut. Päätä en koirasta nähnyt, mutta taisi olla ruskea dopperi. Mutta pihaustakaan se ei päästänyt ja tosi hiljaa oli hipsinyt meidän taakse!

Tänä aamuna sitten lähdin ajelemaan klo 7.40 Rinon kanssa Lahteen. Oli tosi hiljaista ajella, ei tarvinnut ohittaakaan kuin yksi jumiKieli ulkona. Auton sain juuri siihen mihin olin toivonutkin. Jos olisin joutunut jättämään auton kauas, olisin jättänyt häkinkin autoon. Nyt pääsin autolta melkein suoraan sisään. Kehä oli kyllä todella postimerkki ja matotkaan eivät olleet aivan kehän laitoihin vedetty. Junnu-uroksia oli 5 kpl. Kaksi sai erin ja loput eh:n. Rino oli eri2. Olin oikein tyytyväinen, koska kyseessä oli kuitenkin saksalainen tuomari ja tuo häntä.... arvostelussa lukee "Gaytail". Googlen mukaan iloinen häntäNauru .Kävin myös Fean (Skywatch's Just For You) kanssa pikaisesti paras narttu kehässä, mutta lennettiin ensimmäisenä pihalleItku. Kiitos Tuulalle seurasta ja onnea Saran (Skywatch's Darling) Rop-veteraanista!

Nyt onkin neljän päivän vapaa, kun ensi viikonloppuna olen sunnuntainkin töissäOtsan rypistys. Alkaa taas nämä sunnuntai aukiolot. No huomenna pitäisi käydä siellä treeneissä ja tehdä sima. Sitten jatkaa tuota haravointia, jota jo parina päivänä olen aloitellut ( on muuten tylsää hommaa!). Tein tuossa iltapäivällä Rinolle sen elämän ensimmäisen jäljen. Oli ns. makkarajälki, vaikkei nyt kyllä makkaraa jäljellä ollutkaan. Piti vähän säveltää jotain namia sinne. Ihan hyvin meni, kun vauhtiin pääsi (vauhti ei kyllä päätä huimannut). Sitäkin pitää nyt alkaa treenaamaan. Siinä siis ohjelmaa.

P.S. Kaivettuani näyttelyrepun eilen komerosta, löysin repusta kaksi banaania. Olivat olleet siellä Tampereen näyttelystä lähtienNolostunut. Se reppu jouti kyllä pesuun sen löydön jälkeen....

Hyvää viikonloppua ja nauttikaa lämmöstäCool. Vaikkei koirat välttämättä nautikkaan...