Juuri kun sain osan jo kirjoitettua, tuli Rino ja laittoi puruluun näppäimistölle. Meni sitten taas bittiavaruuteen nekin tekstit :(.

Siis aamulla klo 5.40 lähdettiin KeMin (eli kennel aviomies) ja Rinon kanssa ensin kohti Elimäkeä, josta napattiin kyytiin Marja ja itäsiperianlaika Taru. Siitä sitten jatkoimme kohti Helsinkiä ja messukeskusta. Perillä oltiin kerrankin hyvissä ajoin ennen puolta kahdeksaa. Ja olipa ihanaa saada auto maatasoon, niin ettei tarvinnut häkkiä rahdata portaissa. Pystyi tuo yksikätinen KeMi vetämään häkin kärryissä sisälle :). Sisällä jatkui ihana väljyys ja sai valita häkkialueelta häkin paikan. Tänä vuonna oli oikein "luksus"kehä. Oli häkkialue vieressä, kahdelle sivulle kehän ulkopuolelle mahtui katsojia, vessat vieressä ja käännöspalvelu & palkintopiste vieressä. Palkintoja ei kyllä meille herunut! Junnu-uroksissa suurin osa sai EH:n, kukaan ei saanut ERI:sta. Eli titteli jäi jakamatta. Rino esiintyi yksittäisarvostelussa mielestäni ihan kauniisti, mutta tuomarin mielestä vähän ylimääräistä kyljissä... Nyt siis Kajaania kohden ruoka-annosten tiputusta tiedossa! Myös Taru sai EH:n. Eli punaista väriä tunnustettiin....

Sitten hieman ikävämpi tapaus; lompakkoni varastettiin ilmeisesti näyttelyrepusta, vaikka joku oli koko ajan lähettyvillä!!! Aika törkeää. Kortit on kuoletettu, mutta enhän tiedä onko niitä ehditty käyttää??? Toivottavasti ei, tulee muuten aika ankea joulu! Ja tietty ajokortti ja käteistä meni siinä samalla :(. Onneksi olin edes ehtinyt ostokset tehdä. Huomenna otettava yhteys poliisilaitokselle tuon ajokortin takia. Kyllä meni taas usko rehellisyyteen. Tästä lähin pidän omaisuuteni kaulassa! V*****aa suorastaan!!!

Rinon arvostelu löytyy tuolta reunasta...