Aamulla sateli jo räntääkin ajomatkalla Lahteen. Rahtasin ensin häkin autosta parkkihalliin ja sitten Rinon perässä. Tällä kertaa oli ilmoitettu uroksissa 4 kpl pikkupentuja ja 2 kpl isompia, nartuissa 1 kpl pikkupentuja ja 2 kpl isompia. Nyt täytyy sanoa että muiden tulokset meni vähän ohi... Isommissa uroksissa oltiin me ja Rinon velipoika Niki (M.Ephram). Rino taas ei oikein liikkunut kunnolla, mutta muuten käyttäytyi oikein hyvin. Olin hyvin hyvin yllättynyt kun tuomari laittoi meidät ykköseksi ja antoi myös KP:n! Paras uros kehässä meitä oli kolme? ja nyt todella yllättynyt, kun taas olimme ykkösiä. Toiset sentään liikkuivat! Ehkä tuossa on sitten jotain hyvääkin... arvostelu löytyy taas tuolta oikealta->

Nartuissa myös Emmi (M.Emily) ja Halla (M.Elektra) saivat Kp:n ja Emmi voitti ollen myös paras narttu. No arvata voi kumpi voitti... Emmi tietenkin. Onnea vielä Piialle ja Emmille =). Olin oikein tyytyväinen Vsp:n. Rino yritti syödä ruusukkeenkin. Ja saatiin pieni pytty muistoksi. Oli kyllä yli puolet pienempi kuin edellinen... Ja meille oli muuten laitettu kasvattajaryhmäkin! Sielläkin saatiin Kp ja hyvä arvostelu. Ei kyllä jääty isoon kehään, kun oli pitkän matkalaisiakin. Piia ja Emmi jäivät ryhmään, mutta ei sijoitusta tällä kertaa.

Oli ihan kiva päivä. Sisarukset leikkivät siinä kehiä odotellessa ja Rino teki hieman tuttavuutta myös mm. leonbergi- ja bernipentujen kanssa. Tässä iässä vielä tulee toimeen kaikkien kanssa =). Pääsi myös vähän vertailemaan sisarusten kokoa, näköä ja luonteita. Erityisen kivaa oli nähdä velipoika Niki. Ei ollut Nikikään ihan hentoinen kuin ei Rinokaan, myös turkki oli samanlainen paksuhko ja selästä hieman laineikas. Häntä oli kyllä kauniimpi.

Takaisin tullessa tuli taas tihkua ja räntää vuorotellen. Lenkitin Oton ja Rinon, pyykkäsin, imuroin ja sitten lähdettiin käymään hautausmaalla. Siellä oli ihana kynttilämeri pimeässä illassa...

P.S. Törmättiinhän tuttuihinkin; Ulla-Maijaan jonka blogiin (mustat hovawartit) pääsee tuosta linkeistä! Ja kotisivuilta Kuvia/sukulaisia, löytyy sisarusten tuoreet kuvat!