Viikonloppu suorastaan vilahti ohi! Lauantaina olin 9-18.30 töissä ja sunnuntaina oli työpaikan huvipäivä Tykkimäessä. Neljän tunnin tarpomisen jälkeen muksujen perässä (laitteet oli ilmaiskäytössä) aloin olemaan melko kypsä. Onneksi ei sentään satanut. Nyt sitten tänään töiden jälkeen tuli siivottua, pestyä lattiat, setvittyä pari korillista pyykkiä kaappeihin yms. ettei sitten huomenna vapaapäivänä tarvii kotitöitä tehdä! Huomenna olisi tokotreenit. Toivottavasti ei sada...

Viikko sitten oli ekat yöpakkaset. Piti raapata autonikkunat ja kaivaa välihousut ja käsineet lenkille! Mulla olisi vielä viikko kesälomaakin jäljellä! Torstaina käytin auton huollossa (ei mennyt katsastuksesta läpi) ja vein samantien uusintakatsastukseen. Katsastuksille ja korjaamokäynnille tuli hintaa n. 300 egee. Että tilipäivää tässä odotellessa ;). Onneksi tuli nuo verolaput ja joulukuussa tulossa vähän palautusta. Pääsee joululahjoja ostelemaan..

Lauantaina töistä tullessa kattelin kun Rino oli pihalla melko hiekkaisena... ja haisevana. En tiiä olisko jossain kissanp****ssa pyörinyt, mutta oli pakko pestä se! Käytin oikein sitruunashampoota ja se aika hyvin hajun hävittikin. Sitten jouduin autolla hakemaan Rokin pois lenkiltä. Juha lähti Rokin ja Oton kanssa lenkille. Teki kai liian pitkän lenkin Rokin kuntoon nähden, kun Roki sai hengenahdistuskohtauksen. Kuulosti samalta kuin astmakohtauksen saanut ihminen. Jätin sen yksin pihalle vesikupin kanssa rauhoittumaan. Käydessäni katsomassa, oli hengitys jo aivan normaalin kuuloista. Eli ei siis enää tehdä ainakaan pitkiä lenkkejä Rokin kanssa! Kasvattaja epäili mahdollista sydämen vajaatoimintaa. Huhtikuussa rokotuksilla oli vielä ok, mutta onhan Roki jo 11 v 3kk. Katsellaan miten jakselee jatkossa. Koskaan ei tiedä mikä on se viimeinen päivä?