No ei sitten kiireitä kummempaa. Edellisviikolla pitkästä aikaa rustailin työhakemuksia niin omaan taloon kuin vähän muuallekin. Tykkään kyllä työpaikastani, mutta työajat on kyllä näin perheelliselle ihan p:stä. Nytkin joudut pyytämään jokaiseen koiranäyttelyyn tai harrastepäivään aina vapaata ja sitten jännität saatko sen vai et? Kävin jopa työhaastattelussakin, mutta ilmeisesti en päässyt kun mitään ei ole kuulunut. Eilen sain maaliskuun työlista ja positiivista oli kerrankin työtunnit. Osa-aikaisena ei syksyisin eikä keväisin paljon yleensä tunneilla juhlita! Zumbaan pääsen näköjään ensi kuussa vain kerran, mutta ratsastustunneille joka kerta. Jos ei flunssa iske. sitä on ainakin koulussa liikkeellä. Viime viikolla oli molempien likkojen luokilta useampi flunssassa. Meillä ei vielä (kop kop) ole kukaan sairastunut, mutta eiköhän sitten talvilomalla olla kaikki kipeitä :). Meillä yleensä sairastetaan kun on loma, viikonloppu tai jotain oikein tärkeää tiedossa...

Viime viikonloppu meni töissä. Eilen oli yhdeksän tunnin päivän ja olikin tosi kiire päivä. Hyvä kun tauoille pääsi! Tänään sitten nollasin Rinon kanssa tekemällä pitkän kävelylenkin. Ja sitten iltasella vietettiin Saran kaverisynttäreitä käymällä katsomassa Studio123:ssa Räyhä Ralf 3D:nä. Käytiin tutustumassa konehuoneeseen, saatiin popparia, limsaa ja karkkia ja tietysti katsottiin leffa. Yllättävän kivuttomasti meni seitsemän muksun kanssa. Toivottavasti kukaan ei nää painajaisia ensi yönä :o. Oikeasti Sara täyttää vasta ensi viikon lauantaina 8v, mutta koska silloin alkaa myös hiihtolomat täällä, niin päätettiin viettää vähän aikaisemmin. Yleensä kaikki on jossain reissussa jo silloin. Ensi viikonloppuna on sitten vuorossa ravikoulua ja lisää synttäritohinaa kummien ja isovanhempien muodossa.

Rinon kanssa on lähinnä lenkkeilty. Toivottavasti alkaa nuo pahimmat hormonihuurut kohta häviämään... Nyt pitäisi alkaa muistuttelemaan vähän kehäkäytöstä. Maaliskuun eka päivä pitäisi suunnata Liettuaan yhden sertin metsästykseen. Katselin jo omistajaluettelosta että meitä vastassa on ainakin päänäyttelyn paras uros. Että silleen. Mutta toivottavasti ovat vielä avoimessa luokassa ja saataisiin jommasta kummasta näyttelystä vaan se luokkaserti valioluokasta. Se riittää meille. Titteleistä viis ;). Oli puhe että Juha kuskaisi meidät alunalkaen Helsinkiin, mutta miesten tapaan taas unohtanut koko asian. Eli joudun kai jättämään auton Länsisatamaan pitkäaikaisparkkiin reissun ajaksi. Toivottavasti selviän hengissä Helsingin läpiajosta ja autoa ei kukaan nyysi.

Kuviakaan ei ole tullut otettu kun on ollut jotenkin niin harmaata. Paistaisi edes aurinko, niin olisi paljon pirteämpää. Pidän talviloman yhtäaikaa lasten hiihtoloman kanssa. Toivottavasti siinä ehtisi vähän kuvaillakin, vaikka tietysti pitää likkoja kuskata mäkeen, uimaan yms. JOS ei olla kaikki sängynpohjalla ;). Tosin en ole kokeillut toimiiko edes kuvien lisääminen vieläkään. Arkisto on näköjään tullut näkyviin, mutta yhä yksi sivulaatikko puuttuu :(.