Ei ole nämä säät nyt olleet kovin kauniit & kesäiset... Saa kaivaa aina vaan lisää vaatetta päälleOtsan rypistys.

Sitten viime aikojen treeneihin. Viime perjantaina oli jälkitreenit. Tein Rinolle pitkähkön jäljen. Kaksi keppiä ja kulma. Rino ajeli selvästi sivussa, välillä palaten jäljen päällekin. Ensimmäisestä kepistä veti yli, mutta kulman otti hienosti. Samoin toisen kepin (johon jälki päättyi) ilmaisi hyvin. Itse olisin toivonut tarkempaa jäljestystä, mutta oltaisiin me perille päästy noinkinSilmänisku.

Sunnuntaina tein tuonne meidän taimikkoon (pitkä heinää) jäljen. Nyt en laittanut yhtään nameja, koska ajaa heinikossa hyvin. Tein ihka ensimmäisen janan, kaksi kulmaa ja kuusi keppiä. Ideana oli tehdä keppijälki, jolla vahvistaa keppejä. Kokeeksi otin ihan lyhyen janan, kun sen harjoittelun aloittamista meille suositeltiin. Ajattelin katsoa, miten menee ja miten sitä pitää alkaa Rinolle treenaamaan. Jälki oli myös lyhyt, koska eipä tuohon kovin pitkää mahtuisikaan ja varmasti oli tuota nenähommaa tarpeeksi muutenkin! Janan otti hyvin, tosin lähti ensin takajäljelle. Kepeistä nousi viisi, sitä yhtä en minäkään löytänytNolostunut. Kulmat meni ok, ensimmäisessä vähän pyörähdettiin...

Maanantaina olisi ollut esineruututreenit. Olisi ollut tosi kiva päästä kokeilemaan, mitä Rino olisi siellä tehnyt... mutta olin töissäItku. Eilen sitten tuulta ja sadetta uhmaten lähdin Rinon kanssa tokotreeneihin. Ei olla muutamaan kuukauteen käyty treeneissä, kun on noi pk-puolen jutut ja työt sattuneet aina sille päivälle! Treenit meni ihan ok. Paljolti kontaktitreeniä. Ja Rinolle tarviikin koko ajan keksiä jotain, ettei ala piippailemaan toisten perään... Meille suositeltiin jatkoryhmääkin, mutta kun on enää yksi kerta jäljellä ennen taukoa ja silloin jatkoryhmässä möllleillään, niin ehkä käydään vielä tuo viimenen kerta alokasryhmässä ja sitten elokuussa mennään sinne "mölli"ryhmään opiskelemaan uuttaHymy.

Nyt olenkin tiiviisti töissä huomisen ja juhannusaattonakin klo 13.30 asti. Eli toivotamme

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

1245500867_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

...älkää hukkukoSilmänisku