Tänään suunnattiin Rinon kanssa Tuulokseen ryhmänäyttelyyn. Odotukset eivät olleet todellakaan korkealla, kiitos karvanlähdön ja "mutaisuuden". En viitsinyt alkaa koiraa pesemään tai edes huuhtomaan enää lauantai-iltana. Harjasin vain pahimmat irtokarvat ja tupot irti. Karvanlähtö on tällä hetkellä siinä vaiheessa että voi harmaita tuppoja nyppiä pöksyistä...
Tuuloksessa oltiin todellakin hyvissä ajoinblush. Niin sitten käytiin ulkoilemassa oikein kunnolla ja sitten odoteltiin. Tuli katsottua englannin bulldogit, dobermannit, dogo argentinot yms. Yllättävän paljon oli koiria muista roduista poissa ja kyseessä ei ainakaan mitään karvarotuja! Hoffeja oli ilmoitettu 23 kpl ja kaikki taisi olla paikalla. Tuomari jakoi pääosin erinomaisia ja muutamia erittäin hyviä, mutta sa:t olivat kortilla. Luokassa 1-2 sai sa:n. Valiouroksiakin oli kaksi. Toinen oli Hofmarien... eli se juoksi meidän edellä. Tällä kertaa Rinokaan ei vetänyt ihan hullun lailla yhdessä juostessa. Johtui ehkä melko liukkaasta betonilattiasta (eli näyttely oli parkkihallissa). Arvostelussakin mainitaan ettei liiku kunnolla tällä alustalla... Kuitenkin Rino oli valioluokan eri1 ja sasurprise. Ja paras uros kehässä tultiin toiseksisurprisesurprisesurprise. Voittaja oli käyttöluokan uros Biloxian ??? kera sertin, kolmas oli "Pilke" Skywatch's Moonbeam kera varasertin (Onneaheart) ja nelosesta ei tietoa (ei ollut luetteloa nääs). Nartut voitti Pilkkeen sisko, kaunis blondi Skywatch's Mystic Moon kera sertin. Rop oli uros. Ohessa hieman huono kuva ropista ja vsp:sta:

Rinon arvostelu löytyy taas oikealta. Nyt on tämän vuoden näyttelyt käyty ja katsotaan mitä ensi vuosi tuo sillä sarallasmiley.