Viime viikonloppu oli vapaa, joten nyt on siivottu ja talo laitettu joulun odotusta varten. Nyt on pidellyt pakkasiakin ja luntakin on noin milli! Pikkasen tänään on taivaalta jotain valkoista sadellut mutta ei kyllä "lumipeite" ole kasvanut. Mutta tuo milli kyllä riittää siihen että hiekkatiellä koiran tassuihin kertyy hiekan/lumen sekaiset köntit. Ja sisälle tulee hiekkaa ja pieniä kiviä enemmän kuin laki sallii :(. Sen lisäksi Rino toivottavasti kohta lopettaa karvanheiton, mutta Muru aloittaa sen sopivasti tässä messarin alla... Tuskin ehtii ihan niin kaljuksi kuin viime vuonna.... toivottavasti ei ehdi! Mutta siis karvaista joulun odotusta tiedossa ;) . Luulisi kuitenkin että nyt pitäisi kasvattaa karvaa kun on pakkasta ja tuuli vielä lisää sen purevuutta?

Viikonloppuna hajosi sitten meillä kompressori meidän lämmitysjärjestelmästä. Korjaaja saadaan vasta melkein kahden viikon päästä :(. Eikä tule halpa keikka olemaan. Että hei hei veronpalautusrahat jotka olin ajatellut laittaa penturahastoon :(. Muutenkin tämä joulunalusta vie rahaa ihan kohtuullisesti. Nuo teinien lahjatoiveetkaan kun ei halvimmasta päästä. Onneksi Nina sentään ansaitsee vähän itselleen taskurahaa omilla töillään.

Viikonloppuna olisi työpaikan pikkujoulutkin tiedossa. Harmi vaan kun seuraavana päivänä mentävä töihin :(. No en nyt muutenkaan aikoisi paljon ottaa ja sunnuntaina vasta 12.15 alkaa työt, mutta olisihan se ollut kivaa olla vapaalla. No ei voi aina voittaa. Maanantaina sitten olisi todistuksen haku Helsingistä. Onneksi siitä tuli vapaapäivä.

Eipä sitten muuta ihmeellistä kai ole. Messarin aikatauluja odotellessa. Lottovoittokin tekisi nyt terää :) Voisi joulun alla tehdä jotain hyvääkin....

20181124_184521.jpgIMG_20181116_190535_354.jpgIMG_20181117_121204_442.jpgIMG_20181116_190655_971.jpg